CUTREMUR în PSD! Un sondaj adus lui Dragnea acum 2 zile arată că PSD va lua doar 8 europarlamentari! Cel mai mare dezastru electoral din istoria partidului!

CUTREMUR în PSD! Un sondaj adus lui Dragnea acum 2 zile arată că PSD va lua doar 8 europarlamentari! Cel mai mare dezastru electoral din istoria partidului!

CUTREMUR în PSD! Un sondaj adus lui Dragnea acum 2 zile arată că PSD va lua doar 8 europarlamentari! Cel mai mare dezastru electoral din istoria partidului! În 2014, PSD a trimis în Parlamentul European 14 parlamentari!

CUTREMUR în PSD! Un sondaj adus lui Dragnea acum 2 zile arată că PSD va lua doar 8 europarlamentari! Cel mai mare dezastru electoral din istoria partidului! Un sondaj adus lui Dragnea acum trei zile arată un adevărat dezastru pentru PSD! Cel mai mare din 1990 încoace! Mai mult, PMP va intra în PE, cu doi europarlamentari!

Pe cifrele actuale, conform sondajului, PSD ar înregistra un dezastru la distribuirea mandatelor! PNL ar lua cele mai multe mandate, iar PNL+USR+PMP=18 mandate.
PSD+Pro Romania+ALDE =12!

În traducere liberă:

PNL - 10 mandate

PSD- 8

USR/PLUS- 6

ProRo- 2

ALDE- 2

UDMR- 2

PMP- 2

În varianta care i s-a arătat ca posibilă lui Dragnea, prin mobilizarea electoaratului propriu în ziua votului, se pot muta mandate de la PNL la PSD, dar si de la USR la ALDE. Această variantă ar duce la 16 mandate pentru dreapta si la 14 mandate pentru stanga.

În traducere liberă:

PNL - 9 mandate

PSD- 9

USR/PLUS- 5

ProRo- 2

ALDE- 3

UDMR- 2

PMP- 2

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Răsturnare de situație? / Fanii Craiovei au provocat întreruperea partidei cu Sepsi pentru a se răzbuna pe Mititelu jr

4 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf