„Cutremur“ la Rapid: Bergodi, out! Anunțul acționarului Victor Angelescu

„Cutremur“ la Rapid: Bergodi, out! Anunțul acționarului Victor Angelescu

Risc Seismic

Acționarii Rapidului, Dan Șucu și Victor Angelescu, au asistat îngroziți la meciul Rapid – Sepsi (0-1) care nu doar că a ucis și ultimele speranțe la titlu, dar a și îndepărtat echipa de viitorul sezon al cupelor europene. Vorbim despre al doilea obiectiv pentru îndepliniarea căruia e nevoie de o clasare pe podium, cel puțin. La ora actuală, Rapid, „abonată“ la înfrângeri, ocupă penultimul loc din play-off.

Cristiano Bergodi. FOTO: Arhiva Adevărul

După cele patru înfrângeri din cele patru runde de până acum, la club a avut loc, astăzi, o ședință-maraton. Și, potrivit Digi Sport, s-a decis ca înțelegerea cu Bergodi să fie reziliată pe cale amiabilă. Sursa citată a notat că italianul nu va conduce nici măcar antrenamentul de astăzi. Ședința de pregătire ar urma să fie coordonată Adrian Iencsi și Bogdan Lobonț. Potrivit Digi Sport, Victor Angelescu a și confirmat plecarea lui Bergodi: „Despărțirea se va produce amiabil, normal“.

Așadar, s-a încheiat al treilea mandat al tehnicianului italian la formația giuleșteană. Prima, între iulie 2007 și octombrie 2007 a inclus doar 9 meciuri. Bergodi s-a întors pe bancă, între aprilie – iunie 2015, dar a rezistat și mai puțin: doar 8 meciuri. Acum, italianul de 59 de ani a bifat 37 de partide pe bancă: 16 victorii, 12 egaluri, 9 înfrângeri. Golaveraj: 61-42.

Play-off, etapa a 4-a

Vineri

Universitatea Craiova – Farul 1-2

Duminică

CFR Cluj – FCSB 0-1

Luni

Rapid – Sepsi 0-1

Clasament

1. FCSB 44 de puncte

2. CFR Cluj 31p*

3. Universitatea Craiova 31p*

4. Farul Constanța 29p*

5. Rapid 28p*

6. Sepsi 27p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro