CUTREMUR/Cine sunt cei DOI GENERALI SRI care locuiesc în satul unde a „MURIT” Condrea! Scenariu ȘOCANT!

CUTREMUR/Cine sunt cei DOI GENERALI SRI care locuiesc în satul unde a „MURIT” Condrea! Scenariu ȘOCANT!

Fostul ofițer SRI, senatorul de Prahova Daniel Savu, în prezent membru în Comisia parlamentară de control a SRI, a afirmat la emisiunea ”Q&A” de la Antena3 că în localitatea Tamași, unde a avut loc accidentul, există locuințele a doi generali SRI, foști colegi de-ai săi, pe care a refuzat însă să-i numească.

Trei generali cheie din SRI locuiesc în comuna Corbeanca si satul Tamași, în apropierea locului unde duminică ar fi decedat Dan Condrea, patronul HexiPharma, indică investigația realizată de Flux24. Mai mult, în zonă mai locuiesc și alți actuali sau foști ofițeri în SRI.

Printre aceștia directorul operativ al SRI, generalul Florian Coldea, care de altfel a fost văzut duminică seară după pretinsul accident în care ar fi murit Condrea plecând în trombă spre București. 

Ceilalți doi generali SRI care locuiesc în zonă sunt Sorin Gabriel Cozma,  șef direcție antitero din SRI și Stan Viorel, în prezent locțiitor la șefului Direcției E, divizia de protecție internă din SRI.

Generalul Sorin Gabriel Cozma a fost șef al Direcției C-Economic din SRI din Inspectoratul pentru Apărarea Constituției în vremea când era condus de generalul Ovidiu Soare, arestat și condamnat între timp. Cozma este cunoscut ca un apropiat al lui Florian Coldea.

Generalul Stan Viorel a fost șef la Divizia W și acum este locțiitor la Protecția Internă, divizia care trebuie să verifice ofițerii SRI. 

Surse specializate în analiza informațiilor despre serviciile secrete au declarat pentru Flux24 că există mai multe variante ale interpretării acestor informații.

1. Dacă a fost într-adevăr o sinucidere, Condrea a vrut să atragă atenția asupra șefilor SRI care stau în zonă.

2. Este posibil ca Dan Condrea să se fi întâlnit cu unul dintre aceștia așa putând fi explicate lipsa imaginilor cu mașina acestuia pe camerele de supraveghere.

3. Dacă cineva în afară de SRI a vrut să însceneze un accident a dorit astfel să atragă atenția asupra faptului că mai mulți șefi ai SRI locuiesc în zonă mutând atenția asupra autorului/autorilor la SRI.

De ce a vrut Daniel Savu, fost ofițer SRI și actual senator, membru în Comisia parlamentară de control a SRI, să sublinieze că în localitatea Tamași, unde a avut loc „accidentul”, există locuințele a doi generali SRI, foști colegi de-ai săi, pe care a refuzat însă să-i numească?
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?