CUTREMUR/După Olguța vine Zgonea? Că Ghiță așa zice!

CUTREMUR/După Olguța vine Zgonea? Că Ghiță așa zice!

Risc Seismic

Ghiță, fufa SRI/SIE/STS, a spus ieri în plenul Camerei Deputaților că Zgonea, Valeriu Zgonea, este cercetat în două dosare, la DNA. Să înțelegem că după priponirea Caprei, urmează „fratele SRI”, așa cum i se spune în PSD?

Și acum niște amănunte din Parlament. La care presa a fost martoră și n-a scris nimic. Acum două săptămâni a fost un scandal uriaș între Zgonea și gașca din jurul Țăranului de la Teleorman. Ăla, Pâslaru, șeful grupului PSD din Camera Deputaților, era să facă infarct! Și asta pentru că omul propus de Cioloș la șefia TVR a câștigat în fața protejatei lui Dragnea, Irina Radu. Zgonea le-a strigat ciracilor Țărănușului să-și vadă de treabă, că ajung la DNA. 

Și iarăși un lucru despre care nu vorbește nimeni. Cică miza lui Dragnea cu Irina Radu ar fi un procent din cele 15 milioane de euro care ar rezulta din intrarea în insolvență a TVR. Insolvență pentru care încă se bat și se zbat Piperea și Borza. Doi băieți care au făcut deja potecă prin sediul TVR. Prilejuri cu care alți băieți i-au fotografiat și chiar filmat....




Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...