CUTREMUR/Iohannis, PROBLEME? Pe cine a VIZAT Kovesi?

Cu cine a vorbit Kovesi joi pe deasupra celorlalți, lansând un avertisment? Discursul procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, se incheie cu o frază punctată bolduit în comunicatul DNA în care este redată cuvântarea acesteia. După ce a pledat pentru indeplinirea asteptarilor societatii de a "avea o Românie fără corupție", Laura Codruța Kovesi a afirmat: Pentru asta însă... toți cei care suntem aici, în această sală, va trebui să dorim în continuare același lucru.

"În această luptă am avut alături de noi cel mai important aliat: cetățenii României. Fără ei munca noastră nu ar fi fost posibilă. Sunt mii și mii de oameni alături de noi și de munca noastră. Sunt acei oameni cinstiți care vor o societate clădită pe corectitudine și respect. Sunt acei oameni onești care în urmă cu doar câteva luni au strigat în stradă – corupția ucide.
Această conștientizare a societății este cea care ne ajută cel mai mult în lupta împotriva corupției.
Iar noi trebuie să continuăm să investigăm faptele de corupție. Să ne dedicăm activitatea pentru curățarea țării. Să rămânem implicați serios și să anchetăm corupții indiferent de funcție sau de averea pe care o au. Să fim curajoși și determinați.
Să îndeplinim această așteptare a societății de a avea o Românie fără corupție. Pentru asta însă... toți cei care suntem aici, în această sală, va trebui să dorim în continuare același lucru.", potrivit discursului sustinut de Kovesi la sedinta de bilant a DNA pentru anul 2015.

La aceasta sedinta au participat, printre altii: presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos, sefa Inalte Curti, Livia Stanciu, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, presedintele CSM, Mircea Aron, ministrul de Interne, Petre Toba, seful SRI, Eduard Helvig, si Bogdan Licu, prim adjunct parchetul general.

Discursul poate fi văzut, cu sublinierea respectivă, AICI.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Acesta este Ponta, oameni buni! Sebastian Ghiță: „I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe stic…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit c…

4 VIDEO De ce nu-l reține DNA pe acest infractor? Acestea sunt imaginile de la întâlnirea Cuc-Mezei din fața cas…

5 Furtună la TAROM / Pilotul Emil Dobrovolschi critică schimbarea Mădălinei Mezei de la șefia TAROM și numirile po…

recomandări

Te ia DNA: Marilena Bogheanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?