CUTREMUR/Iohannis, PROBLEME? Pe cine a VIZAT Kovesi?

Cu cine a vorbit Kovesi joi pe deasupra celorlalți, lansând un avertisment? Discursul procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, se incheie cu o frază punctată bolduit în comunicatul DNA în care este redată cuvântarea acesteia. După ce a pledat pentru indeplinirea asteptarilor societatii de a "avea o Românie fără corupție", Laura Codruța Kovesi a afirmat: Pentru asta însă... toți cei care suntem aici, în această sală, va trebui să dorim în continuare același lucru.

"În această luptă am avut alături de noi cel mai important aliat: cetățenii României. Fără ei munca noastră nu ar fi fost posibilă. Sunt mii și mii de oameni alături de noi și de munca noastră. Sunt acei oameni cinstiți care vor o societate clădită pe corectitudine și respect. Sunt acei oameni onești care în urmă cu doar câteva luni au strigat în stradă – corupția ucide.
Această conștientizare a societății este cea care ne ajută cel mai mult în lupta împotriva corupției.
Iar noi trebuie să continuăm să investigăm faptele de corupție. Să ne dedicăm activitatea pentru curățarea țării. Să rămânem implicați serios și să anchetăm corupții indiferent de funcție sau de averea pe care o au. Să fim curajoși și determinați.
Să îndeplinim această așteptare a societății de a avea o Românie fără corupție. Pentru asta însă... toți cei care suntem aici, în această sală, va trebui să dorim în continuare același lucru.", potrivit discursului sustinut de Kovesi la sedinta de bilant a DNA pentru anul 2015.

La aceasta sedinta au participat, printre altii: presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos, sefa Inalte Curti, Livia Stanciu, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, presedintele CSM, Mircea Aron, ministrul de Interne, Petre Toba, seful SRI, Eduard Helvig, si Bogdan Licu, prim adjunct parchetul general.

Discursul poate fi văzut, cu sublinierea respectivă, AICI.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se strânge lațul. Cine ar fi făcut poza dată la PSD și cine sunt cei 3 liberali care nu apar în imagine. Firel…

2 Crunt articol! Slabă țară suntem! Mari jigodii avem în funcții-cheie!

3 Tovarășul Yau Mu Ye

4 De râs... Ce meme-uri au apărut deja

5 VIDEO Senatoare PSD, nevasta baronului Buzatu: „În momentul ăsta se extrag informații din noi. S-ar putea să f…

recomandări

Te ia DNA: Gavrila Laurentiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă ești miliardar te poți muta acum pe noul yacht în formă de insulă