CUTREMUR/Iohannis, PROBLEME? Pe cine a VIZAT Kovesi?

CUTREMUR/Iohannis, PROBLEME? Pe cine a VIZAT Kovesi?

Risc Seismic

Cu cine a vorbit Kovesi joi pe deasupra celorlalți, lansând un avertisment? Discursul procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, se incheie cu o frază punctată bolduit în comunicatul DNA în care este redată cuvântarea acesteia. După ce a pledat pentru indeplinirea asteptarilor societatii de a "avea o Românie fără corupție", Laura Codruța Kovesi a afirmat: Pentru asta însă... toți cei care suntem aici, în această sală, va trebui să dorim în continuare același lucru.

"În această luptă am avut alături de noi cel mai important aliat: cetățenii României. Fără ei munca noastră nu ar fi fost posibilă. Sunt mii și mii de oameni alături de noi și de munca noastră. Sunt acei oameni cinstiți care vor o societate clădită pe corectitudine și respect. Sunt acei oameni onești care în urmă cu doar câteva luni au strigat în stradă – corupția ucide.
Această conștientizare a societății este cea care ne ajută cel mai mult în lupta împotriva corupției.
Iar noi trebuie să continuăm să investigăm faptele de corupție. Să ne dedicăm activitatea pentru curățarea țării. Să rămânem implicați serios și să anchetăm corupții indiferent de funcție sau de averea pe care o au. Să fim curajoși și determinați.
Să îndeplinim această așteptare a societății de a avea o Românie fără corupție. Pentru asta însă... toți cei care suntem aici, în această sală, va trebui să dorim în continuare același lucru.", potrivit discursului sustinut de Kovesi la sedinta de bilant a DNA pentru anul 2015.

La aceasta sedinta au participat, printre altii: presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos, sefa Inalte Curti, Livia Stanciu, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, presedintele CSM, Mircea Aron, ministrul de Interne, Petre Toba, seful SRI, Eduard Helvig, si Bogdan Licu, prim adjunct parchetul general.

Discursul poate fi văzut,  cu sublinierea respectivă, AICI.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…