CUTREMUR/Nora lui Măgureanu, DENUNȚURI GRELE la DNA! Antonescu și soția, pe tabloul principal!

CUTREMUR/Nora lui Măgureanu, DENUNȚURI GRELE la DNA! Antonescu și soția, pe tabloul principal!

Cutremur la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) mai multe nume grele au fost denunţate de fosta noră a lui Virgil Măgureanu (primul director postdecembrist al SRI). Printre aceste nume grele, se numără senatorul PNL Crin Antonescu şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

Mai mulţi oameni politici, magistraţi şi lideri locali au fost denunţaţi luni dimineaţă la DNA.

Printre ei se numără Crin Antonescu, Mugur Isărescu, Virgil Măgureanu, precum şi un prim-procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov şi un judecător de la Tribunalul Bucureşti, informează antena3.ro.

Plângerea a fost făcută chiar de fosta noră a lui Măgureanu, care a declarat că se simte obligată să spună ceea ce ştie.

Alina Măgureanu s-a prezentat la DNA, unde a formulat mai multe denunţuri referitoare la fapte despre care are cunoştinţă din perioada în care era soţia fiului lui Virgil Măgureanu.

„Mă simt obligată să fac acest lucru”, a declarat Alina Măgureanu, luni, la ieșirea de la DNA.

Printre politicienii denunțați se află Crin Antonescu, învinuit de mai multe fapte de corupţie şi asimilate corupţiei, care ar fi fost comise atât de el, cât şi de soţia lui, europarlamentarul Adina Vălean, a explicat avocatul Alinei Măgureanu.

„Fals în declaraţiile de avere, uz de fals, declaraţii false în înscrisuri private, trafic de influenţă, inclusiv el, cât şi Adina (Vălean – n.red.). Traficul de influenţă s-a făcut atât la Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 la acea vreme, cât şi la Sorin Oprescu, primarul municipiului Bucureşti. Avem şi probe”, a precizat avocatul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

3 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

4 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor

5 București, duminică seara...