CUTREMUR/Pe FRUNTEA Hexi Pharma/Condrea scrie SRI! Amănunte INCENDIARE!

CUTREMUR/Pe FRUNTEA Hexi Pharma/Condrea scrie SRI! Amănunte INCENDIARE!

Risc Seismic

Jurnalistul Cătălin Tolontan a dezvăluit joi că sediul principal al Hexi Pharma se află într-un bloc din bd.Goga. Tolontan a precizat că acest bloc este al SRI, dar şi că la afişajul blocului nu este trecut nici un nume.

În cadrul unei investigaţii comune Flux24  şi Comisarul de Prahova (nici o legătură cu siteul Comisarul) au reieşit informaţii explozive.

Vecin cu Hexi Pharma este şi prim adjunctul directorului SRI, şeful operativ, generalul Florian Coldea, care potrivit declaraţiei de avere afirmă că ar avea două apartamente în Bucureşti.

Potrivit informaţiilor obţinute de F lux24 şi Comisarul, Florian Coldea a locuit în acest bloc, ca şi majoritatea şefiilor din Direcţiile de structură şi comandă din SRI. În prezent conform surselor Flux24 şi Comisarul de Prahova, Coldea deţine încă în acte apartamentul din blocul unde îşi are sediul Hexi Pharma, dar locuieşte la Corbeanca, în apropierea locului unde a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. 

Majoritatea şefilor din SRI au cumpărat apartamentele din acest bloc cu preţuri reduse.

Unii din şefii din SRI locuiesc şi astăzi în acest bloc, iar alţii au vândut apartamentele luate cu preţ redus, lucru ilegal, a se vedea sentinţa în cazului generalului MApN, Corneliu Dobriţoiu, care a vândut un apartament cumpărat în acelaşi mod, fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Interesant este că potrivit informaţiilor Flux 24 şi Comisarul de Prahova în acest bloc locuiesc astăzi şefi din SRI, Direcţia A, inclusiv cei care se ocupă de sănătate, dar şi din Direcţia E, securitatea internă.

Conform regulilor interne, Direcţia E trebuie să verifice orice presupus pericol din apropierea locurilor unde se află obiective ale SRI sau stau ofiţeri ai SRI.

În bloc se află sediile a două firme. În mod nornal, Direcţia E trebuie să verifice cine sunt aceştia şi dacă pot atrage atenţia asupra SRI.

Surse din domeniul serviciilor secrete contactate de Flux 24 şi Comisarul de Prahova au indicat că este imposibil de crezut că Direcţia E nu ştia că Hexi Pharma are sediul în acest bloc şi de vulnerabilitatea la care expune şefi din SRI.

Cert e că indică o legătură cu SRI, ori o firmă acoperită, ori o firmă legată de ofiţeri din serviciu, au spus sursele citate pentru Flux 24 şi Comisarul de Prahova.

*** Adjunctul directorului SRI dat afară LEGĂTURI cu industria farmaceutică şi Rareş Bogdan

Preşedintele Klaus Iohannis l-a trecut joi în rezervă pe unul din adjuncţii directorului SRI, generalul Dumitru Cocoru, cunoscut ca fiind şeful interceptărilor.

Soţia acestuia este Marilena Cocoru, este economistă la firma Centrofarm SA, unul din cei mai importanţi jucători de pe piaţa Pharma. Potrivit Forbes, la Centrofarm este administrator si actionar Catia Rădulescu, una dintre cele mai puternice femei de afaceri din România, scrie b1.ro.

Potrivit prezentării din Forbes, "Catia Rădulescu a devenit administrator și acționar al companiilor din cadrul Grupului Centrofarm, controlat de omul de afaceri Alain Bonte, din care fac parte: compania imobiliară Generalcom S.A – care are în proprietate 20.000 metri pătrați de spaţii comerciale stradale; Centrofarm – cu o istorie de peste 80 de ani în retailul farma, deţine, în prezent, 55 farmacii; Plafar Retail – un lanţ de 35 de magazine cu produse naturiste; Sintofarm – producător de medicamente, Clarfon – firmă de protezare auditivă; afaceri în domeniul Internetului, precum Trilulilu, Zonga, și Erepublik."

Catia Rădulescu este soţia fostului şef al CJ Ilfov, Cristache Rădulescu, un personaj cu foarte multe afaceri importante.

 Cristache Radulescu este considerat „regele neincoronat” al spatiilor comerciale din zona de fite Dorobanti prin fiica sa, Laura Berbec. De exemplu recent restaurantul „La Farine” din Floreasca a ajuns la realizatorul tv, Rareş Bogdan, care l-a rebotezat Yaya.

Numele lui Cristache Rădulescu a apărut în numeroase dosare, dar nimeni nu s-a atins de el.

 

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...