CUTREMUR/Priviți cine este avocatul ''Prințului'' Paul! Amănunte INCENDIARE!

CUTREMUR/Priviți cine este avocatul ''Prințului'' Paul! Amănunte INCENDIARE!

Risc Seismic

Am rămas șocați când am văzut, din greșeală, cine este avocatul lui Paul Lambrino! Ăla cu care s-a dus la sediul DNA Brașov. Păi ăsta este fostul senator PDL, mâna dreaptă a Elenei Udrea, Mircea Andrei! Fraților, ăștia ne cred proști pe toți! 

Ia uitați voi ce  AVERE ARE ĂSTA!  

Dar asta este declarația de avere din 2012, de la finalul mandatului!

Declarația din 2008, de la preluarea mandatului nu mai poate fi copiată cu link. Într-un mod foarte dubios, Senatul nu mai permite copierea! Nu-i nimic, v-am postat fotografii după conturi declarate în 2008. Cele mai tari amănunte, după cum se poate citi mai jos, sunt cele legate de acțiunile în valoare de 20 de milioane de euro și cele două conturi de câte 5 milioane de euro de la banca din Elveția! Noi, care îl cunoaștem pe acest băiețaș de când era student leneș la Drept, dar și mai apoi, am rămas mască atunci când am auzit vorbindu-se despre el în șoaptă ca despre un mega-bogat... Când am văzut ce purcoi de bănet a declarat și ce avere a ajuns să aibă peste noapte am crezut că a pescuit peștișorul de aur! Cine o fi peștișorul lui, că noi n-am aflat?









Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...