CUTREMUR/Toți TAC! SINGURA persoană cu care se putea întâlni Condrea la Corbeanca era Coldea! MISTERUL minutelor LIPSĂ!

CUTREMUR/Toți TAC! SINGURA persoană cu care se putea întâlni Condrea la Corbeanca era Coldea! MISTERUL minutelor LIPSĂ!

Toți, în frunte cu Digi24, ca să vezi, se dau de ceasul morții cu cele 30 de minute lipsă de pe radare în care mașina lui Condrea a dispărut în ceață. Toți șușotesc pe la colțuri, dar niciunul, că deh, trăim în Românica, n-o spune public. Dacă într-adevăr la volanul Opelului care a fost găsit făcut ferfeniță cu cadavru cu tot se afla Dan Condrea, în Corbeanca el nu se putea întâlni decât cu șeful operativ al SRI, Florian Coldea. Ăsta e mahărul care locuiește acolo. Și tot el ar fi și motivul pentru care ale dracu' camere au refuzat să filmeze și mașina lui Condrea deși pe-a martorei au filmat-o!

Mai mult, nimeni nu vorbește despre o declarație a unui fost ofițer SRI venită imediat după eveniment. Acest om spune că a văzut mașina lui Coldea la câteva zeci de minute după ora 18.45 chiar în zona cu pricina!

„Veneam de la București (n.red-spre Ploiești) duminică seară, nu știam de accidentul lui Condrea (abia acasă am aflat dela știri ), la ora – aproximativ – 20:10 – 20:15, la ieșire din Corbeanca spre București, pe DN1 (dupa stația OMV de pe partea dreapta a DN1, sensul spre București, cam 800 m de Prisma) a trecut pe lânga mine in trombă, spre Capitală, un Audi A6 model nou, negru, nr. B 222 RTX, masina oficială cu șofer, de la SRI, cu care circula Florian Coldea, prim adjunctul directorului SRI, șeful operativ al serviciului”, a declarat în exclusivitate pentru Flux24 fostul ofițer SRI, Adrian Radu, referitor la accidentul în care ar fi murit presupusul Dan Condrea, patronul HexiPharma.

„Mașina de serviciu a generalului Coldea stă de obicei în fața sediului central al SRI de lângă Parlament, dar domiciliul generalului Coldea e în Corbeanca, adică lângă locul presupusului accident în care și-ar fi pierdut viața șeful HexiPharma”, a precizat Radu.

Deplasarea de urgență a lui Coldea spre București indică un caz urgent și a avut loc la circa o oră după accidentul în care ar fi fost implicat Condrea.

Încă un element care adânceşte misterul morţii lui Dan Condrea. Răspunsul Poliţiei Locale, pentru Digi24

La patru zile de la accidentul în care a murit Dan Condrea, încă nu e clar cum a ajuns acesta la locul impactului. Omul de afaceri pare să fi evitat absolut toate camerele de supraveghere din zonă. Chiar şi plecarea de acasă a patronului Hexi Pharma e învăluită in mister. Reporterii Digi24 au analizat din nou imaginile suprinse de camere. Nici urmă de maşina lui Condrea. 

Imaginea de ansamblu a cartierului în care locuia Dan Condrea arată că acesta este deliminat pe de o parte de Strada Nadeş, pe de altă parte de Şoseaua Bucureşti-Târgovişte. Casa patronului Hexi este situată în apropiere de ieşirea spre Naidăş, casa fostei sale soţii, de unde trebuia să îşi ia, în jur de ora 18, copilul din prima căsătorie. Când a plecat de acasă, i-a spus partenerei de viaţă că merge la Ploieşti, apoi trece să îşi ia fetiţa.

Aici, la o distanţă de doar 50 de metri de ieşirea din cartierul rezidenţial, este amplasată o cameră de luat vedere.

Reporterii Digi24 au vizionat imaginile surprinse duminică seara, între 16.00 şi 18.00, iar autoturismul condus de Dan Condrea nu apare în imagini. Asta deşi paznicii complexului rezidenţial au spus că aceasta este ieşirea folosită de omul de afaceri duminică seara.

Discuţia din data de 23 mai, dintre reporterii Digi24 şi un paznic al complexului:

„La ce oră?

La cinci cică a plecat.

Maşina aia aţi mai văzut-o? E un Opel, e argintiu, mic.

Mi-a zis colegul că nu prea umblă cu maşina aia, numai cu jeep-uri

Cum v-aţi dat seama că era supărat? Era nervos?

Avea o faţă aşa, de robot”.

Directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu, care a dat primele declaraţii în acest caz, astăzi explicaţii cu privire la tot scandalul, a dezvăluit şi de ce Dan Condrea folosea maşina implicată în accident.

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma: „Maşina cu care domnul Condrea a avut accidentul respectiv o folosea de mai bine de două săptămâni pentru că din momentul în care domnia sa a apărut în presă cu acel Porsche a refuzat să o mai folosească. A avut următoarele zile o altă maşină, nu mai ştiu exact ce maşină, dar în ultimele două săptămâni înainte de accident a folosit acea maşină a tatălui său. Mi-a motivat chiar că este hidramată şi că îi place să conducă hidramată”.

Ieri luam în calcul o variantă ocolitoare prin care Dan Condrea să fi ajung la locul faptei. Vă vorbeam despre strada Aviaţiei, din Buftea. Acolo sunt camere ale Poliţiei Locale. Instituţia ne-a răspuns astăzi solicitării transmise ieri, iar acest răspuns arată clar - în orele dinaintea accidentului, nicio maşină similară cu cea implicată în accident nu a trecut prin raza acelei camere.

NR. În imaginea de mai jos este autoturismul martorei... 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

4 O imbecilă! / „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”

5 Așa o fi?