CUTREMUR/Vine NUCLEARA! S-a ajuns la SISTEM!

CUTREMUR/Vine NUCLEARA! S-a ajuns la SISTEM!

Risc Seismic

A început destructurarea celei mai complexe caracatițe mafiote. Avem a face cu o ofensivă de proporții a procurorilor anticorupție împotriva unei organizații de tip mafiot care indiferent de regimul politic conducea din umbră cam tot ce mișca. Da, s-a ajuns , așa cum noi am anticipat încă de la debutul fenomenului „Nora lui Măgureanu” la secțiunea de SISTEM care l-a propulsat și menținut pe Traian Băsescu președinte timp de 10 ani! La DNA central și la mai multe filiale teritoriale se fac în aceste zile audieri masive și vor cădea multe capete în lunile următoare. 

Iar amănuntele sunt cutremurătoare!

Rapoarte secrete ale serviciile de informații (în special DGIA - serviciul de informații al armatei) au devoalat aceste relaționări  mafiote. Agenții acestui serviciu au interceptat în anii 2011-2014 contacte repetate între persoane implicate acum în denunțurile la DNA și rezidenți ai serviciilor de informații americane (CIA). Parțial de aceste întâlniri au fost informați la acea vreme președintele Traian Băsescu și ministrul Apărării, Gabriel Oprea. 

Aceste conexiuni au fost preluate ulterior de serviciile de contrainformații (SRI și FBI) care au documentat faptul că operațiunea americană era de fapt una anticorupție. A căzut atunci instant consilierul prezidențial, Daniel Moldoveanu și în paralel s-a lăsat cu arestarea în SUA a soților Nemeș.

De menționat că șeful la acea vreme al DGIA era Ilie Botoș, care ulterior l-a urmat, ca interimar, pe Oprea la Ministerul de Interne. Oprea a căzut.

Ulterior procurorii DNA au demarat la București o vastă anchetă de destructurare a organizației mafiote de la nivelul serviciilor de informații de sub Oprea/Ponta. Pentru că DIPI era în directa subordonare a lui Ponta. Restructurarea din temelii a temutei Doi s'un șfert (DIPI - serviciul de informații al Ministerului de Interne) are o directă legătură cu operațiunea. 

Și așa ajungem la Băsescu. Și la întrebarea de ce serviciile, dar nici niște procurori din DNA, n-au mișcat un deget în toți acești ultimi ani?

Răspunsul îl vom afla cât de curând...

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria