CUTREMURĂTOR/O să vă ÎNGROZIȚI când o să citiți UNDE DUC IȚELE „Scandalului Vianu”!

CUTREMURĂTOR/O să vă ÎNGROZIȚI când o să citiți UNDE DUC IȚELE „Scandalului Vianu”!

Ceea ce o să citiți mai jos pare halucinant. Din păcate pentru această țară, totul este adevărat!

Severius Moldoveanu este un profesor cu care România se mândrește. An de an, omul acesta aduce premii pentru România de la Olimpiada Internațională de Matematică.
Scandalul care a surprins zilele trecute România, în care un super-profesor de la Liceul Tudor Vianu este terfelit pe internet de patroana unei școli private și de un angajat de-al ei are conotații nebănuite. „Totul a plecat de la o postare pe profilul de Facebook a unui tip, Marcel Bartic, care a povestit o umilitoare scenă cu un elev din Tudor Vianu care a trebuit să se târască pe genunchi până la catedră pentru o notă. Numai că Marcel Bartic este directorul școlii private Little London din Pipera și nu are nicio treabă cu victima. Postarea sa a fost preluată imediat de HotNews fără ca aceștia să discute cu presupusa victimă sau cu părinții sau colegii acestuia. Mai mult, a doua zi patronul scolii Little London, Luminita Macsim, vine si povestește pe Facebook ca si-a mutat fata din Vianu (lol oare unde o sa isi termine liceul) fiindca era colega cu tanarul care a mers in genunchi. Iarasi nicio declaratie de la persoana presupus vatamata. Iarasi postarea de Facebook este preluata imediat de Hotnews.” scriu tinerii de la Rezistența Urbană cu #alaturidemoldo.

Legătura cu Gabriel Oprea 

Un imobil pe strada General George Macarovici, un apartament și un spațiu comercial de pe Calea 13 Septembrie, o proprietate necunoscută de pe strada Elena Văcărescu și o vilă din Pipera au fost închiriate de familia lui Gabriel Oprea în schimbul a 1.092.885 de euro, conform unui calcul realizat de Cetățeanul.net.  Suma a fost calculată potrivit declarațiilor de avere date până în 2014. Pe lista proprietăților închiriate se află și o vilă din Pipera, orășelul Voluntari din nordul Capitalei. Acesta a fost închiriată din 2006 Luminiței Macsim pentru „Little London”, între 39.000 și 58.000 de euro fiind prețul plătit familiei lui Gabriel Oprea.

Așadar Luminita Macsim patronează școala Little London care funcționează în casa lui Gabriel Oprea, după cum reiese din declarația de avere a acestuia.

Băieții și fetele de la Rezistența Urbană  mai scriu că  „atacul HotNews împotriva profesorului Moldoveanu și a Colegiului National Tudor Vianu continua si azi cu un articol despre declaratia "Asociatiei Parintilor din Colegiul National Tudor Vianu". Aceasta nu este asociatia oficiala a parintilor ci un ONG infiintat in 2015 care poarte acest nume inselator. ONG-ul este condus de Daniela Visoianu, sotia politicianului Corneliu Vișoianu, un om extrem de dubios. Daniela Vișoianu s-a remarcat inclusiv pentru opozitia sa fata de cresterea salariilor profesorilor.
Cine se foloseste de o poveste falsa pentru a distruge increderea in Tudor Vianu? Si de ce?” 

Ca să fim clari, sâmbătă, la nici 48 de ore de la lansarea știrii, ministrul Educației Adrian Curaj, un apropiat al lui Gabriel Oprea, sinecurist la Academia condusă de impostorul de general cu 4 stele, a declanșat în regim de urgență o anchetă la liceul Vianu. De ce Curaj nu a declanșat rapid o anchetă și când profesorul din Brăila voia să împuște elevii? De ce doar la acest profesor special s-a sesizat? Invidia, obligația față de genralul de mucava care l-a făcut „academician” pe Curaj la Academia lor penibilă? Oare ce-l mână în luptă pe Curaj?

Astăzi Luminița Macsim s-a dus să depună o delațiune pe care ea o numește plângere dar nefiind copilul ei vizat, nu este decât un denunț împotriva profesorului. Fata lui Macsim a fost și ea eleva profesorului dar nu a putut obține notele pe care mama sa le aștepta așa că Macsim a mutat-o din clasa respectivă și acum se răzbună pe profesor. 
Cum sar toți să-i dea în cap profesorului de elită. Ia mai dă-l încolo, îi arătăm noi succes! SURSA/ Curentul

Amănunte despre Vișoianu

Corneliu Vișoianu a fost rezident DIE în America de Sud și a fost consilierul prim-ministrului infractor Victor Ponta, judecat pentru evaziune fiscală și spălare de bani. Corneliu Vișoianu, al cărui grad în DIE a rămas necunoscut, la momentul repatrierii în țară, undeva prin 1999, și-a schimbat numele, ca și Walter/Bușcă, din Corneliu Silviu Zugravu Zamfirescu în neaoșul Cornel Vișoianu. A fost luat de Ponta din brațele trupeților de la Energy Holding. Prin fundația soției, Vișoianu a dezvoltat, pe bani europeni, în județul Dâmbovița, fieful Rovanei Plumb și al actualului ministru al fondurilor europene, fost ofițer de informații, un mic imperiu turistic. Multă lume din zonă spune că, de fapt, Vișoianu este doar un interpus. Crede cineva că Vişoianu, partener de afaceri al lui Bogdan Buzăianu de la Energy Holding, a dat în mintea copiilor și s-a apucat de turism montan?

Nota Redacției/Postul TV Digi24 a fost cel mai vocal în acest subiect. De ce oare?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

3 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

4 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

5 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska