Da, acest copil este cel mai tânăr soldat rus ucis în Ucraina...

Da, acest copil este cel mai tânăr soldat rus ucis în Ucraina...

Presa internațională relatează faptul că Roman Akimov (18 ani) este cel mai tânăr soldat rus despre care se cunoaște cu siguranță că a murit în războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina.

Akimov este unul dintre mulții tineri ruși care au fost uciși în conflictul armat de la granița cu Ucraina. El avea dooar 18 ani și fusese încorporat în luna decembrie, în regiunea Krasnoyarsk din centrul Siberiei.

Detalii despre moartea lui Akimov au fost oferite în presă de sora lui Roman, Natalia.

"Ultima dată când l-am sunat a fost pe 15 martie. A spus că este în viață și e ok, apoi am pierdut contactul. Abia pe 10 aprilie am aflat că Roman a murit la 17 martie. I-a fost confirmată moartea abia după ce s-au făcut analizele ADN", a declarat aceasta.

De asemenea, mama băiatului a avut o reacție emoționantă pe rețelele de socializare: "Nu te voi uita niciodată, promit. Iartă-mă pentru toate lucrurile rele, aș vrea să te pot îmbrățișa strâns și să pot să-mi iau rămas bun de la tine cum trebuie, uitându-mă în ochii tăi pentru ultima oară. Știu sigur că ești liniștit și că raiul te ține în pace".


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…