„Da, am fost dată afară!”/Ioana Cosma a rupt tăcerea după despărțirea de Pro TV

„Da, am fost dată afară!”/Ioana Cosma a rupt tăcerea după despărțirea de Pro TV

Ioana Cosma s-a despărțit de Pro TV, după mai bine de 25 de ani petrecuți în trust, timp în care a lucrat la secția sport, unde a avut și o emisiune pe Pro Arena.

Jurnalista de 48 de ani a rupt tăcerea, după două luni și a explicat ce s-a întâmplat de fapt."Da, am fost dată afară! Ce e atât de complicat să accepţi că ai fost dată afară? Mi s-a spus că eu sunt prezentator şi că au tăiat emisiunea. Dacă asta a fost decizia instituţiei, respect decizia instituţiei. La revedere, drum bun!", a dezvăluit Ioana Cosma la paginademedia.ro .

"Gândeşte liber este cel mai mişto concept pe care l-am auzit vreodată. Rămân fidelă lui Gândeşte liber. Fiecare dintre noi este liber să gândim în felul nostru. Gândeşte liber a fost o construcţie. De masă.

Spiritul Pro TV? Gândeşte liber. Dar nu aş mai spune acelaşi lucru azi, pentru că e schimbare de societate.

Tot ce însemn eu sunt Pro TV. M-a definit complet. M-a făcut să nu-mi fie frică. Sunt construită în acest sistem. Nu mi-e frică de muncă. Până şi frica îmi place! Mi-e nu mi-e frică să vorbesc, să spun ceva", a mai dezvăluit jurnalista, care acum moderează o emisiune online la fanatik.ro.

Ioana Cosma a precizat că nu i s-a mai oferit nicio funcție în trust, dar că acum câștigă mai bine decât câștiga la Pro Tv, având diferite contracte.


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

2 Igor Girkin enumeră cele 3 motive pentru care distrugerea barajului Nova Kahovka va fi fatală pentru Rusia

3 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

4 VIDEO Primele imagini arată un dezastru! Apele din barajul Nova Kakhovka au ajuns deja în orașul Herson

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka