Da, așa e!

Da, așa e!

Răzvan Cuc, controversatul ministru al Transporturilor în guvernele Grindeanu, Tudose (care l-a înlocuit temporar) și Dăncilă, face parte din echipa de negociatori a PSD la discuțiile cu reprezentanții PNL pe capitolul Transporturi. El a apărut în Parlament la discuțiile dintre cele două delegații.

Răzvan Cuc a fost susținut ca ministru al Transporturilor de Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț, și a fost unul dintre favoriții lui Liviu Dragnea. El s-a remarcat prin stoparea sau amânarea majorității proiectelor mari de infrastructură, dar și prin lansarea unor licitații suspecte.

El a fost vizat în 2019 de o anchetă DNA, când procurorii s-au autosesizat în cazul acuzațiilor că i-ar fi cerut fostei directoare Tarom, Mădălina Mezei, să rețină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură astfel încât parlamentarii să nu poată vota.

În 2020, o invetigație G4Media.ro arăta cum s-a transformat Răzvan Cuc dintr-un mare proprietar de case și terenuri într-un om sărac, care împarte cu doi frați un mic apartament. Sărăcirea s-a produs brusc, după un divorț care a venit după audierile procurorilor. Deputatul PSD și-a cedat mai toate bunurile și banii fostei soții, în urma partajului făcut în procesul de divorț.

În 2019, Răzvan Cuc era unul dintre cei mai bogați politicieni. Ministru al Transporturilor și deputat. Cuc menționa acum doi ani în declarația de avere 12 case și terenuri, plus economii bancare, donații de la rude și bijuterii.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”