Da, așa e!

Da, așa e!

Răzvan Cuc, controversatul ministru al Transporturilor în guvernele Grindeanu, Tudose (care l-a înlocuit temporar) și Dăncilă, face parte din echipa de negociatori a PSD la discuțiile cu reprezentanții PNL pe capitolul Transporturi. El a apărut în Parlament la discuțiile dintre cele două delegații.

Răzvan Cuc a fost susținut ca ministru al Transporturilor de Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț, și a fost unul dintre favoriții lui Liviu Dragnea. El s-a remarcat prin stoparea sau amânarea majorității proiectelor mari de infrastructură, dar și prin lansarea unor licitații suspecte.

El a fost vizat în 2019 de o anchetă DNA, când procurorii s-au autosesizat în cazul acuzațiilor că i-ar fi cerut fostei directoare Tarom, Mădălina Mezei, să rețină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură astfel încât parlamentarii să nu poată vota.

În 2020, o invetigație G4Media.ro arăta cum s-a transformat Răzvan Cuc dintr-un mare proprietar de case și terenuri într-un om sărac, care împarte cu doi frați un mic apartament. Sărăcirea s-a produs brusc, după un divorț care a venit după audierile procurorilor. Deputatul PSD și-a cedat mai toate bunurile și banii fostei soții, în urma partajului făcut în procesul de divorț.

În 2019, Răzvan Cuc era unul dintre cei mai bogați politicieni. Ministru al Transporturilor și deputat. Cuc menționa acum doi ani în declarația de avere 12 case și terenuri, plus economii bancare, donații de la rude și bijuterii. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 De citit!

4 Fenomen straniu în SUA

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…