„Dacă și la 3 noaptea arată așa de bine…”

„Dacă și la 3 noaptea arată așa de bine…”

Raluka și-a impresionat din nou fanii cu o serie de fotografii în care apare în ipostaze provocatoare. Îndrăgita artistă are agenda încărcată de concerte, dar își face timp și pentru „ședințe foto” ad-hoc.

În cele mai recente fotografii postate pe contul de Instagram, Raluka și-a etalat picioarele interminabile și bustul generos. Artista apare într-o rochie mini cu paiete, de culoare verde lime, cu un decolteu abisal.

„Sunt în Cernavodă acum, dar postez pozele astea din Baia Mare, făcute noaptea pe la 3!”, a scris Raluka în dreptul imaginilor care au adunat zeci de mii de like-uri și numeroase comentarii.

„Ce femeie!!! Mă bucur tare că ne-am văzut!! Te mai așteptam la Baia Mare!”, „Suuuperbăăă”, „Ești cea mai tare, te iubesc!”, „Dacă și la 3 noaptea arată așa de bine…”, „Superba, Ralu!”, „Wawww, deci nici nu mai îmi găsesc cuvintele să îți scriu…Fermecătoare!”, „Divină!”, „Ești atât de frumoasă, Raluka!”, „Mirifică!”, „Ce superbitate!”, „Ce picioare, ce femeie!”, „Cu adevărat femeie!”, „Super poze, arăți uimitor!”, „Ești o minune de femeie! Unică și talentată”, sunt doar câteva dintre complimentele primite de Raluka de la fanii ei.

Raluka este una dintre cele mai talentate artiste din România și are o comunitate impresionantă de fani pe contul de Instagram. Peste 560.000 de oameni îi urmăresc zilnic postările de pe contul de socializare.

Fotografii: Instagram @Raluka


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat