Daciana Sârbu, poze cu Moș Crăciun, în Laponia. Prostul României nu e cu ea....

Daciana Sârbu, poze cu Moș Crăciun, în Laponia. Prostul României nu e cu ea....

Daciana Sârbu se bucură de cea mai frumoasă vacanţă de iarnă, trăind aievea visul copilăriei în Laponia. Un vis cu zăpadă din belşug, reni şi elfi, cu auroră boreală şi cu Moş Crăciun în persoană. Victor Ponta, Prostul României, se pare că a rămas acasă, nu apare în nicio fotografie.

Anul acesta, soţia politicianului Victor Ponta a ajuns şi ea în Laponia, într-un peisaj de poveste, alături de câteva prietene şi de copiii lor. Şi, la fel ca-n poveşti, a fost aşteptată cu fursecuri şi turtă dulce, cu ceai cald şi foc în sobă, cu o atmosferă îmbietoare şi decor tipic vechilor triburi din nord.

Experienţa şederii în satul lui Moş Crăciun a fost completată de plimbările cu săniile trase de reni, dar şi de spectacolul naturii, o auroră boreală spectaculoasă, ale cărei falduri colorate au aruncat o vrajă asupra întregului ţinut de basm.

În faţa atâtor frumuseţi, Daciana Sârbu s-a declarat a fi "un copil fericit", lăsându-i pe internauți să tragă cu ochiul la experienţa ei din Finlanda, prin intermediul fotografiilor postate, relatează okmagazine.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...