Dâmbovița: Anchetatorii au reluat cercetările pe câmpul unde au fost găsiți doi bărbați împușcați

Dâmbovița: Anchetatorii au reluat cercetările pe câmpul unde au fost găsiți doi bărbați împușcați

Anchetatorii au reluat, vineri dimineața, cercetările în zona unde au fost găsiți ieri doi bărbați împușcați, pe un câmp, la Nisipuri, în apropierea municipiului Târgoviște.

Polițiștii și procurorii caută probe care să îi conducă spre autorul sau autorii faptei. La acest moment, sunt mai multe variante luate în calcul de anchetatori, printre care cele de omor și accident de vânătoare.

Conform prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, este mai probabilă varianta omorului, dar nu sunt excluse nici alte piste. Echipe de polițiști sunt mobilizate în tot județul și fac cercetări ample, inclusiv la persoanele care dețin arme.

Conform unor surse apropiate familiilor victimelor, se pare că cei doi bărbați, unul consilier local în Răzvad, iar celălalt angajat al acestuia, erau pe câmp la cules de varză. Cei doi ar fi surprins pe teren braconieri, iar una din variante este că braconierii i-ar fi împușcat în urma unui conflict.

Bărbații găsiți împușcați aveau 40 de ani, respectiv 49 de ani.

Un trecător i-a văzut, joi seara, pe cei doi bărbați căzuți pe câmp și a alertat Poliția. Cercetările în acest caz sunt în desfășurare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro