Dâmbovița: Anchetatorii au reluat cercetările pe câmpul unde au fost găsiți doi bărbați împușcați

Anchetatorii au reluat, vineri dimineața, cercetările în zona unde au fost găsiți ieri doi bărbați împușcați, pe un câmp, la Nisipuri, în apropierea municipiului Târgoviște.

Polițiștii și procurorii caută probe care să îi conducă spre autorul sau autorii faptei. La acest moment, sunt mai multe variante luate în calcul de anchetatori, printre care cele de omor și accident de vânătoare.

Conform prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, este mai probabilă varianta omorului, dar nu sunt excluse nici alte piste. Echipe de polițiști sunt mobilizate în tot județul și fac cercetări ample, inclusiv la persoanele care dețin arme.

Conform unor surse apropiate familiilor victimelor, se pare că cei doi bărbați, unul consilier local în Răzvad, iar celălalt angajat al acestuia, erau pe câmp la cules de varză. Cei doi ar fi surprins pe teren braconieri, iar una din variante este că braconierii i-ar fi împușcat în urma unui conflict.

Bărbații găsiți împușcați aveau 40 de ani, respectiv 49 de ani.

Un trecător i-a văzut, joi seara, pe cei doi bărbați căzuți pe câmp și a alertat Poliția. Cercetările în acest caz sunt în desfășurare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 România „valorilor” / Haznalele TV sunt în delir

2 Un imbecil

3 Revoltă în Poliţie / „Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi ş…

4 Cine va câștiga alegerile în SUA? Predicția profesorului care nu a dat greș niciodată

5 „Categoria valori” / Petrecere cu 100 de lideri interlopi în clubul Kundalini din Tei, iar Poliția spune că n-au…