Dâmbovița: Aproximativ 400 de persoane protestează pe străzile Târgoviștei

Dâmbovița: Aproximativ 400 de persoane protestează pe străzile Târgoviștei

Circa 400 de persoane protestează, vineri seara, pe străzile municipiului Târgoviște față de actele normative date de guvern în legătură cu modificarea Codului Penal și grațierea.

Este a treia zi de proteste în municipiu, ca și cele anterioare și acesta a fost anunțat pe facebook. Oamenii s-au strâns începând cu ora 18,00 pe platoul Prefecturii Dâmbovița, iar unii dintre ei au venit și cu copiii. De asemenea la protest, printre tineri, au fost prezenți, în număr mare, și persoane de vârsta a treia.

Însoțiți de Poliție și jandarmi, protestatarii au mers pe arterele din Târgoviște. Circulația nu a fost blocată, manifestanții fiind îndrumați de polițiști și jandarmi să meargă pe o singură bandă de circulație a drumului.

În fața sediului PSD Dâmbovița, protestarii au scandat ''PSD, ciuma roșie!''. Pe platoul Prefecturii, unii dintre tineri au scandat ''PSD și PNL, aceeași mizerie!''.

Pe pancartele purtate de manifestanți scria ''DNA să vină să vă ia!'', ''Nu stați la căldură! Și pe voi vă fură!'', ''Abrogați și demisionați'', ''Binecuvântat fie poporul care luptă UNIT împotriva corupției'', ''Dragnea nu-ți permit să mă sfidezi!''.

AGERPRES / (AS — autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frățilă, editor online: Evelin Ceciu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…