Dâmboviţa: Doctorul ginecolog de la Spitalul Judeţean Târgovişte care a fost prins luând mită, arestat la domiciliu

Dâmboviţa: Doctorul ginecolog de la Spitalul Judeţean Târgovişte care a fost prins luând mită, arestat la domiciliu

Doctorul de la Spitalul Judeţean Târgovişte care a fost prins în flagrant când lua mită pentru a face o cezariană a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile, conform portalului instanţelor de judecată.

Medicul, pensionar cu contract de prestări servicii la Spitalul Judeţean Târgovişte, a fost denunţat de către o pacientă şi soţul acesteia, iar flagrantul a fost organizat miercuri.

"În temeiul dispoziţiilor art.227 din Codul de procedură penală, respinge propunerea de arestare preventivă formulată de către Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa în dosarul nr. 38/P/2020 (...); ia faţă de inculpatul Popescu Gheorghe măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile (...) până la data de 13.03.2020 inclusiv", se arată în decizia luată de Tribunalul Dâmboviţa.

De asemenea, instanţa a decis ca inculpatul pe durata măsurii preventive a arestului la domiciliu să nu părăsească imobilul fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura, să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi ori a organului judiciar în faţa căruia se află cauza ori de câte ori este chemat şi să nu comunice cu denunţătorii.

Familia pacientei a fost cea care a reclamat faptul că doctorul a cerut bani pentru a face cezariana . Surse din anchetă susţin că doctorul a cerut iniţial 1.750 de lei şi a fost prins primind 1.400 de lei.

Procurorii cercetează în continuare faptele, iar în cauză este deschis un dosar penal pentru luare de mită. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale