Dâmboviţa: Jandarmii montanii au prins două persoane care descărcau o autoutilitară cu deşeuri în pădure

Dâmboviţa: Jandarmii montanii au prins două persoane care descărcau o autoutilitară cu deşeuri în pădure

Jandarmii montani de la Postul Zănoaga, aflaţi în misiune în imediata vecinătate a DN 71 Târgovişte-Sinaia, au descoperit două persoane în timp ce descărcau deşeuri la marginea pădurii, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dâmboviţa, remis miercuri.

Incidentul a avut loc marţi seara. În urma verificărilor efectuate de jandarmi a reieşit faptul că bărbaţii, în vârstă de 51, respectiv 59 de ani, s-au deplasat cu o autoutilitară încărcată cu deşeuri menajere şi mobilier din lemn deteriorat în zona "Valea Muşchiului" din localitatea Moroeni, cu intenţia de a le arunca în fondul forestier naţional.

"Jandarmii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, pentru aruncarea în fondul forestier naţional a reziduurilor menajere sau rezultate din prelucrarea lemnului. Totodată, celor doi bărbaţi li s-a pus în vedere să aducă terenul de îndată la starea iniţială", se mai arată în comunicatul IJJ Dâmboviţa. AGERPRES / (AS - autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)

* Sursa foto: Jandarmeria Dâmboviţa

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 Avocata reținută pentru relații „speciale” cu interlopii, pusă sub control judiciar

3 Ce culoare trebuie să porți, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

4 Începe să se confirme scenariul lichidării lui Lukașenko?

5 VIDEO E tare judecătoarea asta din Columbia!