Dâmboviţa: O adolescentă de 15 ani este căutată de Poliţie după ce a plecat de la familia care o avea în plasament

Dâmboviţa: O adolescentă de 15 ani este căutată de Poliţie după ce a plecat de la familia care o avea în plasament

O adolescentă în vârstă de 15 ani este căutată de Poliţie după ce a plecat voluntar de la domiciliul familiei unde se afla în plasament, a informat, luni seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că minora Dicu Georgiana Alisa a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Lucieni, satul Olteni, unde se afla în plasament, fără a mai reveni.

Minora are 1,57 m înălţime, constituţie slabă, păr drept, negru, ochi negri, iar ca semn particular prezintă o cicatrice de aproximativ 2 cm în zona nasului.

"La data plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă stil parka de culoare kaki, pantaloni de camuflaj de culoare verde-kaki, iar în picioare purta o pereche de ghete de iarnă, având culori negru şi roşu, şi o cataramă aurie, măsura 36", mai informează IPJ Dâmboviţa.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării minorei dispărute sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de Poliţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia