Dâmboviţa: O adolescentă de 15 ani este căutată de Poliţie după ce a plecat de la familia care o avea în plasament

Dâmboviţa: O adolescentă de 15 ani este căutată de Poliţie după ce a plecat de la familia care o avea în plasament

O adolescentă în vârstă de 15 ani este căutată de Poliţie după ce a plecat voluntar de la domiciliul familiei unde se afla în plasament, a informat, luni seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că minora Dicu Georgiana Alisa a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Lucieni, satul Olteni, unde se afla în plasament, fără a mai reveni.

Minora are 1,57 m înălţime, constituţie slabă, păr drept, negru, ochi negri, iar ca semn particular prezintă o cicatrice de aproximativ 2 cm în zona nasului.

"La data plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă stil parka de culoare kaki, pantaloni de camuflaj de culoare verde-kaki, iar în picioare purta o pereche de ghete de iarnă, având culori negru şi roşu, şi o cataramă aurie, măsura 36", mai informează IPJ Dâmboviţa.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării minorei dispărute sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de Poliţie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

4 Interesante amănunte...

5 Polițiștii noștri încă n-au „comis” așa ceva, dar poate că acum le vin idei...