Dâmboviţa: Percheziţii la persoane suspectate de furt; 4 mandate de aducere puse în aplicare

Dâmboviţa: Percheziţii la persoane suspectate de furt; 4 mandate de aducere puse în aplicare

Poliţiştii din Găeşti au descins, joi, la domiciliile a cinci persoane din Craiova, bănuite de comiterea unui furt dintr-o locuinţă, faptă comisă în luna mai a acestui an, prejudiciul fiind de circa 100.000 de lei, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale ce se impun.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, sprijiniţi de efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi luptători ai Serviciilor pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi Dolj, au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza localităţii Craiova, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Persoanele în cauză, patru femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 30 şi 55 de ani, sunt bănuite că, la data de 15 mai a.c., ar fi sustras dintr-o locuinţă din Găeşti bani şi bijuterii din aur", se arată în comunicat.

Prejudiciul este estimat la 100.000 de lei, în urma descinderilor fiind indisponibilizate obiecte susceptibile a fi folosite la comiterea infracţiunii.

Activităţile de cercetare penală sunt efectuate sub îndrumarea şi coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti.

În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”