Dan Alexe: Nu se face să-i bagi lui Ciolacu sub nas hârtii cu litere mici după băuta de sâmbătă

Dan Alexe: Nu se face să-i bagi lui Ciolacu sub nas hârtii cu litere mici după băuta de sâmbătă

Scriitorul Dan Alexe, corespondent Europa Liberă la Bruxelles, ironizează episodul în care Marcel Ciolacu a leșinat peste pupitru în conferința de presă a PSD: Nu se face să-i bagi lui Ciolacu sub nas hârtii cu litere mici după băuta de sâmbătă.

„Marcel Ciolacu a leșinat azi în direct încercând să citească din niște terfeloage programul PSD.

Eu, pentru că vin de acolo (așa că nu pot fi acuzat de rasism anti-buzoian) și îi știu neamul și teapa, vă zic așa: ce se face cu el e neomenește. Păi duminica e ziua în care te repari după cheful de sâmbătă, tu nu pui omul să citească mahmur ce nu pricepe, cu reflectoare-n ochi, într-o duminică dimineața.

Se și vedea atmosfera insuportabilă, iar Ciolacu e om de exterior, el a fost șef pe spațiile verzi în Buzău, e învățat cu vegetația luxuriantă din plămânul târgului numit Crâng, el e o creatură care știe natura, mai o tăvăleală în iarbă, mai o vânătoare la munte cu Hayssam. Nu-i bagi lui sub nas hârtii cu litere mici de față cu lumea.”,  a scris Alexe pe Facebook.

----------

Vești bune, Ciolacu are doar muism, fără alte complicații...

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu (52 de ani), a suferit duminică în timpul unei conferințe de presă o criză de lipotimie, potrivit unui comunicat al partidului. Lipotimia este o stare de leșin, fără oprirea respirației și a activității cardiace.

El se află în acest moment într-un spital de stat pentru analize complete, iar starea sa este bună, potrivit PSD. Liderul PSD a suferit criza în timpul unei conferințe în care prezenta programul partidului pentru relansarea economiei, moment în care și-a pierdut controlul și a avut nevoie să fie sprijinit de un coleg. Ulterior, Ciolacu a plecat din sediul PSD pe propriile picioare, fiind transportat de o mașină la spital.

PSD arată în comunicatul citat că această criză de lipotimie ar fi putut fi cauzată ”de căldura și lipsa de oxigen din sală, dar și pe fondul unei activități intense din ultima perioadă desfășurată atât la Parlament cât și la partid”.

----

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă în care prezenta programul partidului pentru ieșirea din criză.

UPDATE 13.46: PSD anunță într-un comunicat că Marcel Ciolacu ”a suferit o criză de lipotimie (stare de leșin), posibil cauzată de căldura și lipsa de oxigen din sală, dar și pe fondul unei activități intense din ultima perioadă desfășurată atât la Parlament cât și la partid. Președintele interimar PSD și-a revenit la scurt timp și a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”.

 

UDPATE 12.41: Imagine cu Marcel Ciolacu mergând singur spre mașină

UPDATE 12.39: Ciolacu nu a mai așteptat ambulanța și a fost transportat cu mașina la un spital

UPDATE 12.35: Marcel Ciolacu și-a revenit și a mers singur la mașină. El va merge la medic pentru un control medical, a transmis Biroul de presă al PSD.

---------------

 

La câteva minute de la începerea conferinței de presă, liderul PSD a început să vorbească foarte rar, a început să tremure și a fost pe punctul de a-și pierde echilibrul. În acel moment a intervenit un coleg, iar conferința de presă s-a întrerupt.

La sediul partidului a fost chemată ambulanța. Potrivit unor apropiați ai liderului PSD, acesta și-a revenit după momentul delicat din timpul conferinței, urmând a fi consultat de medici.

Potrivit informațiilor Digi24, Marcel Ciolacu și-ar fi revenit după episodul respectiv. El a ieșit în curte, s-a urcat în mașina personală și a plecat, fără să aștepte sosirea ambulanței.-----------

Muism-ul este o afecțiune care se manifestă prin preocuparea de a fura, sau de a-i proteja pe cei care fură, de a prosti oamenii în față, a minți fără rușine, a avea mai multe salarii și pensii speciale deodată, a provoca proteste de stradă prin decizii revoltătoare, conform primelor observații.

Comisarul.ro va scrie în continuare despre această boală, care se pare că circulă de foarte mult timp în societatea românească însă nu fusese clasificată clinic.

 
 
 Galerie foto și documente
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

4 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…