Dan Capatos, despre designerul Stephan Pelger: „Un om care și-a conștientizat problemele” VIDEO

Dan Capatos, despre designerul Stephan Pelger: „Un om care și-a conștientizat problemele” VIDEO

Dan Capatos a mărturisit joi seară în emisiunea sa, difuzată la Antena Stars, că îi este „ciudă” că designerul Stephan Pelger, care a fost găsit mort joi în atelierul său din Sectorul 2 al Capitalei, „a abandonat lupta”.

Dan Capatos susține că Stephan Pelger „și-a conștientizat problemele”. Foto: Arhivă

În emisiune a fost difuzată una dintre ultimele apariții ale creatorului de modă Stephan Pelger la Xtra Night Show. La acea vreme, Pelger se pregătea să meargă din nou la dezintoxicare.

Am un soi de ciudă, o ciudă pe mine, pe noi, pe el. N-ar fi foarte multe de spus. Îmi va fi foarte greu să vorbesc în această seară.

Este una din acele seri prin care am mai trecut, din păcate. Am un soi de ciudă, o ciudă pe mine, pe noi, pe el. Nu este un om care a dispărut ducându-se cu toată puterea în zid. Este un om care și-a conștientizat problemele și care a ales să vorbească deschis despre ele. Lupta cu toată forța și îmi este ciudă că a abandonat această luptă”, a afirmat prezentatorul în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Într-o apariție în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos, creatorul de modă vorbea despre depresie și insomnia cronică.

Nimeni nu vorbește de depresie, nimeni nu vorbește de tristețe, singurătate”, afirma la acea vreme creatorul de modă.

Amintim că Stephan Pelger s-ar fi sinucis prin spânzurare. Cu câteva ore înainte de a muri, designerul a mers la restaurantul lui Cosmin Ailincă , fost participant la „Chefi la cuțite”.

Stephan Pelger a lansat nenumărate colecții care au fost prezentate pe podiumurile celebre de la Milano, Paris, Berlin, etc. Pelger a povestit în urmă cu mai mulți ani că a fost atras de modă încă din copilărie. De asemenea, a îmbrăcat multe vedete de la noi din țară, iar creațiile sale i-au atras atenția și Primei Doamne, Carmen Iohannis.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...