Dan Pavel despre gelozia femeilor

Dan Pavel despre gelozia femeilor

Dan Pavel  despre gelozia femeilor:

Eu nu știu de ce femeile nu înțeleg că femeile sunt de o gelozie prostească și sunt mai competitive decât bărbații. Se plângea o amică adineauri că a desprietenit-o unul pe Facebook pentru că așa i-a cerut iubita lui. Îmi plac mult neînțelegerile astea: "Vai, dar noi eram buni prieteni și ne susțineam emoțional, iar tu ai cedat la presiunea iubitei tale și m-ai șters! Am auzit cum ți s-au uscat coaiele când ai apăsat pe unfriend!". Femeile sunt de o ipocrizie de îi crapă catastiful lui Sfântu Petru, cu bubuitură, de tresare bietul din moțăială. Ar trebui frecate cu degetul foarte aspru pe clitoris până recunosc exasperate că nu există femeia aia care te lasă să ai o altă femeie ca cel mai bun prieten. Nu există! Poate doar să fie una atât de urâtă și șchioapă încât să nu se teamă iubita de competiție, dar chiar și așa.

Dacă vorbești ore în șir și te destăinui intim unei alte femei, nu faci altceva decât să-ți torni otravă pe relație până îți face iubita viața complet nelocuibilă. Asta pentru că orice femeie simte nevoia de exclusivitate emoțională, nu numai fizică. Nu cred să existe bărbat care să nu fi intrat vreodată la interogatoriu: Cine e Amalia aia? - O prietenă. De ce? - Aha... o prietenă... Ok! - Ce s-a întâmplat? - A... Nimic! - Zi mă! - Nimic mă, doar că am văzut că stai cu ea la discuții cu orele. Râdeți, glumiți, astea. Aveți secrete, chestii socoteli! - Iubi, nu-i chiar așa! Amalia m-a susținut emoțional în lunile de singurătate și mă înțelege mereu. - Aha! Și eu nu te înțeleg sau ce? - Hai mă, puiu, că nu-i așa! - Cum nu-i așa, Dane!?! Cum nu-i așa? Înseamnă că eu nu pot să te înțeleg și nu empatizez cu tine! Eu sunt o proastă care doar îți spală chiloții, îți dă să mănânci și îți suge pula când vrei tu, dar eu n-am capacitatea mintală să îți înțeleg ție problemele și suferința emoțională!!!

Trebuie să ai tupeul porcesc care vine la pachet cu vaginul, din fabrică, astfel încât să te prefaci că nu înțelegi cât sunt femeile de geloase. Și nevastă-mea îl are, cât e ea de mișto. Mă întreb cât ar suporta să ies fără ea la bere cu fetele și să stau cu orele pe mess cu câte una tânără și frumoasă. Că și ea e cu: "A nu, nimic, stai cu ea pe mess! Stai, iubi! Te țin io!?! Stai, că are fata dileme existențiale! Eu sunt doar mobilă cu pizdă în casa asta!". Bă, nu mai mințiți că nu pricepeți ce se întâmplă! Vă bate pruncu' Iisus cu crucea peste păsărică! Și voi ați face exact la fel dacă ați avea bărbat viu și i-ar da târcoale una tânără și frumoasă. Diferă doar gradul de eleganță și subtilitatea manipulării, dar toate fierbeți la faze de-astea. Când iubiți un bărbat, stați cu ochii pe el ca pe butelie. Asta pentru că știți și voi cât sunt femeile de inocente. Niște îngeri imaculați care sunt în stare să spargă cu pizda orice căsnicie dacă le-a picat unul cu tronc.

Nu există prietenie intimă între bărbați și femei, decât dacă sunt lesbiene sau dacă unul iubește de se cacă pe el și celălalt e idiot și nu vede. Chestiile astea degenerează în fut la prima seară de vulnerabilitate emoțională. Femeile știu bine chestia asta, dar tupeul porcesc și ipocrizia le face să nu recunoască. Chiar și dacă tu, ca femeie, nu aveai planuri cu el și n-ar fi fost niciodată nimic între voi, aia nu doarme noaptea de griji. Stă și-ți ia toate pozele de profil la mână și clocotește la foc mic până se trezește fraieru'. Vai de pula lui...


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro