Dan Petrescu a simţit încă de dimineaţă că se va întâmpla ceva rău: "Sunt blestemat"

Dan Petrescu a simţit încă de dimineaţă că se va întâmpla ceva rău: "Sunt blestemat"

Dan Petrescu a recunoscut că pentru el este cel mai greu de acceptat rezultat din întreaga carieră de antrenor. După finalul meciului, Petrescu a stat câteva zeci de minute pe banca de rezerve înainte de a pleca de pe teren. A fost o partidă de la care nimeni nu se aştepta la altceva decât o calificare facilă a clujenilor.

Antrenorul campioanei României a declarat că este blestemat, suferind o nouă înfrângere la loviturile de departajare. Petrescu a simţit încă de dimineaţă că se va întâmpla ceva grav.

”Foarte greu de înţeles ce s-a întâmplat. Băieţii s-au bătut, au încercat. A fost un meci echilibrat, parcă noi am avut mai multe ocazii. Ei au ratat şi un penalty. Sunt foarte supărat şi trist, e greu să-mi găsesc cuvintele. E cea mai mare dezamăgire a mea la CFR această eliminare. La penalty-uri n-am câştigat niciodată în carieră, parcă sunt blestemat. De dimineaţă a mers rău, doi jucători s-au accidentat, Kolinger şi Mistrati, urmau să fie titulari amândoi.”, a declarat Dan Petrescu.

Petrescu nu se mai aştepta ca Pyunik să poată reuşi egalarea, mai ales după ce au ratat şi un penalty. Încă o dată fotbalul a dovedit că se poate întâmpla orice. Pentru antrenorul clujenilor este cea mai dureroasă eliminare din cupele europene.

”Nu mă mai gândeam că pot egala la 2-1, mai ales după ce au ratat penalty. S-a dovedit că fotbalul e imprevizibil. E cea mai dureroasă eliminare din cupele europene pentru mine, n-am mai avut asemenea dezamăgire. Îmi pare rău, sunt convins că toată lumea e foarte supărată. Nu le-a cerut nimeni să se apere în repriza a doua, atât au putut. Am fost şi mult pe drumuri. Cred că jucătorii au greşit puţin că s-au retras. Ce să mai spunem de Bălgrădean? Suntem foarte supăraţi. E clar că sunt foarte trist, sunt convins că şi jucătorii, şi conducerea, şi fanii sunt la fel”, a mai spus Dan Petrescu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”