Dan Petrescu a vorbit despre plecarea de la CFR Cluj: "Cum să renunț la clauză?"

Dan Petrescu a vorbit despre plecarea de la CFR Cluj: "Cum să renunț la clauză?"

Viitorul lui Dan Petrescu pe banca celor de la CFR Cluj este nesigur după ultimele declarații ale patronului Ioan Varga din ultimele zile. Dan Petrescu a vorbit despre plecare și a spus că nu va renunța la clauză.

Dan Petrescu a vorbit despre plecarea de la CFR Cluj: "Cum să renunț la clauză?"

După partida cu FC Argeș, câștigată la limită grație golului înscris de Camora în minutul 62, Dan Petrescu a vorbit despre plecarea sa de la Cluj. Antrenorul campioanei nu a vrut inițial să deschidă acest subiect, însă a confirmat că urmează să aibă loc o discuție cu patronul echipei, Ioan Varga.

Nu răspund nimic, nu mă interesează. E părerea lui. Eu nu pot să vorbesc decât despre meciul cu Argeș. Posibil să am o discuție, mâine sau poimâine, să vedem programul. Nu vorbesc despre acest subiect.”, a spus Dan Petrescu.

Petrescu s-a enervat în timpul interviului și a declarat că plecarea sa va avea loc doar dacă i se va achita clauza de reziliere a contractului, potrivit Digisport .

Dacă-s antrenorul lui CFR și mai am doi ani contract, ce să fie? Cum să renunț la clauză? Care e motivul? Antrenorii dinaintea mea au renunțat? Ei trebuie să știe că eu dacă-s antrenor, sunt antrenor.

În toată lumea există contracte. Am un contract, trebuie respectat. Eu nu vreau să comentez ce spune dânsul. Eu vorbesc despre mine și despre echipă”, a adăugat Dan Petrescu.

Clauză de 400.000 de euro în cazul rezilierii contractului lui Dan Petrescu

Ioan Varga ar trebui să îi achite o clauză de reziliere în valoare de 400.000 de euro antrenorului campioanei. Dan Petrescu a fost clar legat de plecarea sa, amintind și că predecesorii săi, care au părăsit formația clujeană înainte de încheierea contractului, au primit sume importante de bani.

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în iunie 2024.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...