Dan Petrescu, demis de la CFR Cluj/Patronul grupării din Gruia confirmă

Dan Petrescu, demis de la CFR Cluj/Patronul grupării din Gruia confirmă

 
CFR Cluj a părăsit Cupa României încă din faza 16-imilor, iar înfrângerea cu Poli Iași a cântărit decisiv în demiterea lui Dan Petrescu. Informația a fost confirmată de Neluțu Varga, patronul campioanei din Liga 1.
"Da, e adevărat, ne-am despărțit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici președintele României. Îi mulțumim pentru tot! Asta e viața… nu ai voie, la ce condiții avem, să te elimine Poli Iași din Cupă. Vom aduce rapid antrenor. Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi, dar vom vedea", a declarat patronul Neluțu Varga pentru  Fanatik .
A apărut și prima variantă de înlocuitor pentru Petrescu: este vorba despre Adrian Mutu, selecționerul României Under 21.
De altfel, relațiile dintre Petrescu și oficialii CFR-ului nu erau dintre cele mai bune de săptămâni întregi, tehnicianul precizând înainte de meciul cu AS Roma din Europa League (pierdut cu 0-5) că nu știe dacă va mai antrena în continuare în Gruia.
"Eu tot timpul mă gândesc la despărțire, indiferent de echipă, de moment. Bagajul e făcut, presiunea există. Clubul vrea să câștige, eu la fel. Deocamdată sunt foarte supărat, pe toată lumea, pe mine în primul rând", spunea Dan Petrescu imediat după eliminarea surprinzătoare cu Poli Iași din Cupa României.
În ceea ce privește viitorul lui Dan Petrescu, antrenorul este cotat printre favoriți (cu a cincea șansă) pentru a prelua banca tehnică a celor de la Celtic Glasgow.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...