Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj. Decizie finală a patronului, după circul din ultimele zile: ”Caz închis”

Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj. Decizie finală a patronului, după circul din ultimele zile: ”Caz închis”

După ce l-a „distrus” în presă pe Dan Petrescu, Nelu Varga, finanțatorul de la CFR Cluj, anunță acum că „Bursucul” va rămâne la cârma echipei campioane. Strategia antrenorului de a amâna discuția programată pentru marți și a lăsa timpul să-l liniștească pe patron a dat roade.

Dan Petrescu își poate continua munca la CFR Cluj. Foto: Sportpictures

Nelu Varga a revenit la sentimente mai bune și a anunțat pentru Fanatik că Dan Petrescu va rămâne antrenorul lui CFR Cluj: „Am vorbit acum la telefon cu el, e doar răcit, nu are Covid... El mi-a spus că joi o să fie la antrenament. Nu mai discutăm de plecare, e caz închis. Rămâne la CFR! Avem nevoie de rezultate, de munca lui și a echipei, nu să facem circ la televizor”.

Discursul patronului s-a modificat peste noapte cu 180 de grade. Zilele trecute, el își înfiera antrenorul„Suntem pe minus cu zeci de milioane, nu cu două. Se joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Eu nu i-am redus lui bugetul, am redus greșelile pe care le-a făcut el. A adus jucători de proastă calitate, pe care îi plăteam cu 40-50.000 de euro pe lună. Dragoste cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii”, spunea Nelu Varga despre Dan Petrescu în urmă cu două zile.

Dan Petrescu este la al treilea mandat la CFR Cluj. Ardelenii au câștigat ultimele cinci titluri de campioană.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul Nostradamus” din Brazilia, profeție care dă fiori

2 VIDEO Însurat a 4-a oară la 64 de ani, Florin Zamfirescu și-a luat mașină 4x4 de „tânăr aventurier”

3 „Am văzut-o creață și focoasă și am zis hai să văd ce e de ea”

4 ULTIMA ORĂ Priviți, hărțile prezentate de Ministerul rus al Apărării arată retrageri rapide în estul și sudul Ucrainei

5 VIDEO Lupte crâncene în Herson / Soldații ucraineni încearcă să scape cu un Humvee după ce sunt surprinși de ruși