Dan Șucu a părăsit Giuleștiul flancat de 6 bodyguarzi. „Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă și te faci de râs”

Dan Șucu a părăsit Giuleștiul flancat de 6 bodyguarzi. „Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă și te faci de râs”

Rapid a rămas cu un singur punct câștigat în play-off, după ce a fost învinsă pe teren propriu și de Universitatea Craiova, scor 1-2, în runda cu numărul 7, oltenii marcând golul victoriei la ultima fază. Cu trei etape înainte de finalul sezonului, giuleștenii sunt la 8 puncte distanță de locul 3, astfel că șansele de a prinde un loc în cupele europene sunt minime.

Dan Șucu nu a scos o vorbă după eșecul Rapidului. Captură TV

La finalul partidei din Giulești, Dan Șucu a fost un ”monument al deznădejdii”. Nu a putut să-și ascundă emoțiile, fiind surprins de camerele TV extrem de trist, descumpănit și lipsit de speranță după rezultatele echipei sale din ultima perioadă . A rămas minute bune după finalul partidei la tribuna oficială, și-a acoperit fața, apoi a plecat de pe stadion însoțit de 6 bodyguarzi.

Reprezentanții presei l-au așteptat în parcarea subterană a stadionului, pentru a afla prima reacție a acestuia după un nou insucces al echipei sale, dar patronul Rapidului a mers privind în gol, fără să scoată vreun cuvânt spre mașină. Finanțatorul vișiniilor le-a spus oamenilor săi să-i informeze pe jurnaliști că nu va da nicio declarație și să le recomande acestora să meargă către ”zona presei”.

Taxat de Basarab Panduru

Acționarul majoritar al FC Rapid a fost taxat de fostul internațional Basarab Panduru, acum analist TV. „Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă şi pentru prima oară în mulţi ani te faci de râs. Era logic când cumpărai o mobilă şi o dădeai mai departe. Dar dacă nu ştii ce să faci, ai o problemă. Poate îţi trebuie 9-10 ani. Este foarte uşor să spui acum că «Am făcut totul corect». Dar poate alegerile pe care le-ai făcut nu au fost corecte”, a spus Panduru la OrangeSport.

Play-off, etapa a 7-a

Sâmbătă

FCSB – Farul Constanța 2-1

Duminică

CFR Cluj – Sepsi 2-1

Luni

Rapid – Universitatea Craiova 1-2

Clasament

1. FCSB 49 de puncte

2. Universitatea Craiova 37p*

3. CFR Cluj 37p*

4. Farul Constanța 35p*

5. Rapid 29p*

6. Sepsi 28p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?