Dana Dogaru, pentru a doua oară văduvă. „Ne-am întâlnit când aveam mai mare nevoie unul de altul”

Dana Dogaru, pentru a doua oară văduvă. „Ne-am întâlnit când aveam mai mare nevoie unul de altul”

Medicul ginecolog, Sorin Lucian Puia, a murit vineri, la vârsta de 76 de ani. Actrița Dana Dogaru este nevoită să își îngroape și cel de-al treilea soț, scrie Newsweek.

Medicul Sorin Lucian Puia de la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Prof. dr. Panait Sîrbu”, din București a murit la 76 de ani.

Acesta a fost cel de-al treilea soț al actriței Dana Dogaru.

"Eu am mai fost căsătorită cu Gelu Colceag şapte ani, dar nu ne-am înţeles.Pe cel de-al treilea soţ, care e un medic foarte bun, l-am întâlnit la o nuntă. S-a întâmplat să avem nevoie unul de altul şi, din fericire, au trecut 30 de ani de atunci”, a povestit aceasta într-un interviu.


Primul partener de viață al actriței Dana Dogaru, actorul Mihai Dogaru, a murit la 39 de ani, răpus de cancer pulmonar. S-a întâmplat la doar 3 ani după ce cei doi și-au unit destinele. Împreună cu acesta are o fată, pe nume Irina.

A fost casatorita cu actorul Mihai Dogaru care a decedat la 39 de ani. Are o fiică și un nepot.

Cine e Dana Dogaru

Dana Dogaru s-a nascut la Bucuresti, pe 1 august 1953.
A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale – București, promotia 1976. Debutul in teatru a avut loc in 1977, cand a jucat rolul Eva din spectacolul „Ulciorul sfărĺmat“, la Teatrul Nottara. Au urmat multe alte roluri ca Stanca din „Răceala“ lui Marin Sorescu, Fata din ,,Jocul’’ de Ion Băieșu, Juliette din ,,Mâța în sac’’ de Feydeaux, Silvia din ,,Acești îngeri triști’’ de D.R.Popescu, Paulina din ,,Fecioara și moartea’’ de A. Dorfman, si altele.
Debutul in film: lung metrajul „Eu, tu și Ovidiu“, in 1977. Alte filme in care a fost distribuita: ,,Hangita’’, ,,Hanul dintre dealuri’’, ,,Hartia va fi albastra’’, ,,E atit de aproape fericirea’’, ,,Expeditia’’, ,,Francesca’’, ,,Nunta muta’’, etc.
Vocea profunda a Danei Dogaru ne-a atras atentia si in multe piese de teatru radiofonic; ,,Insula’’ de Mihail Sebastian, ,,Idiotul’’ de Fiodor M.Dostoievski, ,,Hangita’’ de Carlo Goldoni, etc.
In 2008 a primit premiul UNITER pentru cea mai bună actriță în rol secundar, cu rolul dublu mama si chelnerița japoneză din piesa ,,În rolul victimei’’ de la Teatrul Metropolis.
A facut parte din juriul Festivalul Național de Comedie de la Galați, potrivit cinemagia.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…