Dăncilă aruncă în aer PSD! Dezvăluiri fără perdea despre „păpușile” din fruntea partidului

Dăncilă aruncă în aer PSD! Dezvăluiri fără perdea despre „păpușile” din fruntea partidului

Viorica Dăncilă a declarat în această seară la Antena 3 că Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au provocat căderea guvernului pe care ea îl conducea la moțiunea de cenzură din iarna anului 2019. Ea i-a acuzat pe cei doi de o înțelegere cu dreapta politică, spunând că au pus umărul la învestirea guvernelor Orban 1 și 2.

Dăncilă a spus că ”la moțiune am fost trădată. Marcel Ciolacu a dirijat planul, alături de Alfred Simonis. Mai mulți parlamentari mi-au spus că Ciolacu i-a îndemnat să voteze moțiunea. Paul Stănescu i-a spus unui parlamentar din Olt că nu va mai fi pe liste, astfel încât să voteze pentru moțiunea de cenzură”.

”Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Oprișan, Dragoș Benea au avut un plan de a prelua partidul. Mi-au cerut demisia de la șefia PSD după ce a trecut moțiunea de cenzură”, a mai spus fosta șefă a PSD și a guvernului.

”Paul Stănescu a trădat din prima clipă. Imediat după arestarea lui Liviu Dragnea (mai 2019 – n.red.), Stănescu a venit la mine și a spus că trebuie să demisionez din funcția de premier. El voia să preia partidul. I-am explicat că nu pot face acest lucru, am o responsabilitate față de țară, aveam președinția rotativă a UE (…) Paul Stănescu mi-a spus că nu trebuia să candidez la alegerile prezidențiale, ca să intre Dan Barna în turul 2 și să câștige alegerile. Nu îmi explic de ce”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Dăncilă i-a acuzat pe Ciolacu și Stănescu de înțelegeri cu Iohannis și Orban: ”Acești oameni, care au contribuit la căderea guvernului Dăncilă, au pus apoi umărul la numirea guvernului Orban 1, la numirea guvernului Orban 2. Nu suspectez un blat, dar poate peste o perioadă vor ieși niște lucruri la iveală”.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa