Dăncilă despre deputaţii care au revenit în PSD: Nu le-am promis nimic

Dăncilă despre deputaţii care au revenit în PSD: Nu le-am promis nimic

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, susţine că nu le-a promis nimic celor doi deputaţi de Cluj care au revenit miercuri în Partidul Social Democrat, ci doar a discutat cu ei despre datoria pe care au faţă de alegători şi de formaţiunea politică.

"Nu le-am promis nimic. Am avut discuţii legate de România, legate de responsabilitatea pe care o au, discuţii legate de obligaţia pe care o au faţă de cei care i-au votat, şi anume aceea a implementării programului de guvernare. Cei care i-au votat, mai ales din cadrul PSD, şi-au pus speranţe în ei. Speranţa a fost să continue această guvernare. (...) Nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea, dar Horia Nasra s-a întors în PSD condus de Viorica Dăncilă. Vom vedea mâine la moţiune", a declarat Viorica Dăncilă, care a participat la un eveniment la Romexpo.

Deputatul Horia Nasra a anunţat miercuri că, împreună cu deputatul Cornel Itu, se întoarce în PSD.

"Stimaţi clujeni, dragi colegi, astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei. Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală!", a scris Horia Nasra pe Facebook. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”