Dăncilă, umilită crunt! Cine e Cristina Burciu, primul parlamentar PSD care anunță public susținerea pentru guvernul Orban

Dăncilă, umilită crunt! Cine e Cristina Burciu, primul parlamentar PSD care anunță public susținerea pentru guvernul Orban

Deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu (50 de ani), care a anunțat miercuri că a decis să susțină învestirea Guvernului Orban, a fost numită recent în fruntea organizație de femei a PSD Cluj la propunerea controversatului lider al organizației județene, Liviu Alexa.

„Am făcut această propunere nu pentru ca e trendy și fancy să promovezi femei, ci pentru că avem nevoie de disciplina și capacitatea de munca a doamnelor, de ambiția și constanța lor, ca să putem promova Stânga la Cluj”, a declarat Liviu Alexa, în acel moment, citat de ziardecluj.ro, site pe care îl patronează.

Anunțul făcut de Cristina Burciu vine a doua zi după vizita electorală întreprinsă în județul Cluj de Viorica Dăncilă, relatează  G4Media.ro .

Burciu a devenit deputat de Cluj în 2016. Anterior, ea a lucrat în domeniul economic, fiind șefa companiei de apă din Turda și director al unor sucursale de bănci din Turda. Este licențiată în contabilitate la Universitatea Babeș – Bolyai din Cluj.

Președintele executiv al PSD Cluj, Adrian Mlădinoiu, a criticat miercuri după-amiază anunțul făcut de Burciu: „Da, cred că doamna Burciu s-a grăbit în momentul acesta să comunice, cred că greșește profund. Iar, așa cum președintele partidului a și declarat, există o decizie a Comitetului Executiv Național prin care toți cei care nu respectă decizia de a nu participa la cvorum pentru instalarea guvernului Orban vor fi excluși din partid. Cu atât mai mult cei care vor vota guvernul, vă dați seama”, a transmis Mladinoiu, citat de ziardecluj.ro.



Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”