Dăncilă, umilită crunt! Cine e Cristina Burciu, primul parlamentar PSD care anunță public susținerea pentru guvernul Orban

Dăncilă, umilită crunt! Cine e Cristina Burciu, primul parlamentar PSD care anunță public susținerea pentru guvernul Orban

Deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu (50 de ani), care a anunțat miercuri că a decis să susțină învestirea Guvernului Orban, a fost numită recent în fruntea organizație de femei a PSD Cluj la propunerea controversatului lider al organizației județene, Liviu Alexa.

„Am făcut această propunere nu pentru ca e trendy și fancy să promovezi femei, ci pentru că avem nevoie de disciplina și capacitatea de munca a doamnelor, de ambiția și constanța lor, ca să putem promova Stânga la Cluj”, a declarat Liviu Alexa, în acel moment, citat de ziardecluj.ro, site pe care îl patronează.

Anunțul făcut de Cristina Burciu vine a doua zi după vizita electorală întreprinsă în județul Cluj de Viorica Dăncilă, relatează G4Media.ro.

Burciu a devenit deputat de Cluj în 2016. Anterior, ea a lucrat în domeniul economic, fiind șefa companiei de apă din Turda și director al unor sucursale de bănci din Turda. Este licențiată în contabilitate la Universitatea Babeș – Bolyai din Cluj.

Președintele executiv al PSD Cluj, Adrian Mlădinoiu, a criticat miercuri după-amiază anunțul făcut de Burciu: „Da, cred că doamna Burciu s-a grăbit în momentul acesta să comunice, cred că greșește profund. Iar, așa cum președintele partidului a și declarat, există o decizie a Comitetului Executiv Național prin care toți cei care nu respectă decizia de a nu participa la cvorum pentru instalarea guvernului Orban vor fi excluși din partid. Cu atât mai mult cei care vor vota guvernul, vă dați seama”, a transmis Mladinoiu, citat de ziardecluj.ro.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

2 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

3 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…

4 Să rămână scris / Trump va câștiga mai categoric decât în 2016!

5 Din culisele cluburilor de noapte. Aceleași tehnici se folosesc și-n România