Dani Alves, obligat să se limiteze la 100 de euro în închisoare. Ce a cumpărat fotbalistul acuzat de viol

Dani Alves, obligat să se limiteze la 100 de euro în închisoare. Ce a cumpărat fotbalistul acuzat de viol

Fotbalistul brazilian Dani Alves este arestat preventiv în Spania, acuzat că a agresat sexual o femeie într-un club din Barcelona. El nu are posibilitatea de a ieși din închisoare pe cauțiune, autoritățile spaniole evitând astfel o posibilă plecare a lui Dani Alves într-o țară care nu are acord de extrădare cu Spania.

Dani Alves plătește acum pentru faptele pe care le-ar fi comis. Foto EPA EFE

Sâmbătă, Dani Alves a primit suma de 100 de euro pentru a putea face cumpărături de la economatul din penitenciar, potrivit presei spaniole, citată de DigiSport. El şi-a cumpărat patru conserve de ton, patru iaurturi, un şampon, un deodorant şi băuturi energizante, notează sport.es. Fotbalistul brazilian a avut o rugăminte: să nu aibă acces la televizor, pentru nu vedea ştirile despre cazul său. Dani Alves este coleg de celulă cu o fostă gardă de corp a brazilianului Ronaldinho.

Avocatul încearcă să explice cele 3 declarații diferite ale clientului său

Cristobal Martell, noul avocat al lui Dani Alves, a explicat că fotbalistul și-a schimbat declarațiile de mai multe ori de teama… soției . Cei doi au discutat vineri timp de două ore în închisoarea Brians 2, apoi apărătorul a oferit declarații presei.

Era în stare de șoc. Și-a schimbat declarațiile pentru că a încercat să ascundă infidelitatea față de soția lui. Construim o strategie de apărare care să-i asigure libertatea”, a spus Cristobal Martell, citat de sport.es.

Martell este cunoscut pentru modul în care reușește să ajungă la o înțelegere între părți în procesele considerate dificile și să evite astfel o condamnare a clienților săi.

O tânără de 23 de ani îl acuză pe Dani Alves de viol

Victima a declarat vineri, în fața judecătorului, că fotbalistul a închis-o într-o toaletă din zona VIP a clubului din Barcelona, acolo unde a lovit-o și a violat-o. Fata a povestit că Dani Alves s-a aşezat pe toaletă, i-a tras rochia în sus, a forţat-o să stea deasupra lui, a aruncat-o la pământ, a pălmuit-o, a ridicat-o de pe jos şi a violat-o. După aceea, i-a spus să aştepte ca el să plece şi apoi să iasă ea.

Pentru fapta sa, Dani Alves riscă între 4 și 12 ani de închisoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…