Dani Alves, obligat să se limiteze la 100 de euro în închisoare. Ce a cumpărat fotbalistul acuzat de viol

Dani Alves, obligat să se limiteze la 100 de euro în închisoare. Ce a cumpărat fotbalistul acuzat de viol

Fotbalistul brazilian Dani Alves este arestat preventiv în Spania, acuzat că a agresat sexual o femeie într-un club din Barcelona. El nu are posibilitatea de a ieși din închisoare pe cauțiune, autoritățile spaniole evitând astfel o posibilă plecare a lui Dani Alves într-o țară care nu are acord de extrădare cu Spania.

Dani Alves plătește acum pentru faptele pe care le-ar fi comis. Foto EPA EFE

Sâmbătă, Dani Alves a primit suma de 100 de euro pentru a putea face cumpărături de la economatul din penitenciar, potrivit presei spaniole, citată de DigiSport. El şi-a cumpărat patru conserve de ton, patru iaurturi, un şampon, un deodorant şi băuturi energizante, notează sport.es. Fotbalistul brazilian a avut o rugăminte: să nu aibă acces la televizor, pentru nu vedea ştirile despre cazul său. Dani Alves este coleg de celulă cu o fostă gardă de corp a brazilianului Ronaldinho.

Avocatul încearcă să explice cele 3 declarații diferite ale clientului său

Cristobal Martell, noul avocat al lui Dani Alves, a explicat că fotbalistul și-a schimbat declarațiile de mai multe ori de teama… soției . Cei doi au discutat vineri timp de două ore în închisoarea Brians 2, apoi apărătorul a oferit declarații presei.

Era în stare de șoc. Și-a schimbat declarațiile pentru că a încercat să ascundă infidelitatea față de soția lui. Construim o strategie de apărare care să-i asigure libertatea”, a spus Cristobal Martell, citat de sport.es.

Martell este cunoscut pentru modul în care reușește să ajungă la o înțelegere între părți în procesele considerate dificile și să evite astfel o condamnare a clienților săi.

O tânără de 23 de ani îl acuză pe Dani Alves de viol

Victima a declarat vineri, în fața judecătorului, că fotbalistul a închis-o într-o toaletă din zona VIP a clubului din Barcelona, acolo unde a lovit-o și a violat-o. Fata a povestit că Dani Alves s-a aşezat pe toaletă, i-a tras rochia în sus, a forţat-o să stea deasupra lui, a aruncat-o la pământ, a pălmuit-o, a ridicat-o de pe jos şi a violat-o. După aceea, i-a spus să aştepte ca el să plece şi apoi să iasă ea.

Pentru fapta sa, Dani Alves riscă între 4 și 12 ani de închisoare.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

4 Tablou din colecția lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria. Ce mesaj apare pe spatele lucrării de 50 de milioane de euro

5 VIDEO Priviți, au furat țevile de aluminiu folosite la foraje geotehnice pentru Autostrada Moldovei / Muncitorii au dat de urma lor într-un depozit de f…