Daniel Balint, fiul interlopului Sile Cămătaru, „repatriat” din Italia, unde fugise pentru a scăpa de pedeapsa cu închisoarea

Daniel Balint, fiul interlopului Sile Cămătaru, „repatriat” din Italia, unde fugise pentru a scăpa de pedeapsa cu închisoarea

Vasile Daniel Balint, unul dintre fiii interlopului Sile Cămătaru, a fost preluat din Italia de către autoritățile române, urmând să fie dus în penitenciar pentru a executa pedepsa de 3 ani și 7 luni de închisoare. El era dat în urmărire internațională după ce fugise din țară, fiind depistat în luna ianuarie în Italia.

Conform Poliției Române, luni, în urma cooperării polițienești dintre IGPR și autoritățile din Italia, a fost preluat din Italia un bărbat de 26 de ani care era urmărit internațional, în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din România.

Bărbatul a fost preluat de reprezentanții Autorității Naționale a Penitenciarelor pentru a fi dus în penitenciarca să își ispășească pedeapsa.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Vasile Daniel Balint, unul dintre fiii interlopului Sile Cămătaru.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis în 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite printr-un ordin provizoriu de protecție.

În 16 ianuarie, Vasile Daniel Balint, care era dat în urmărire internațională, a fost prins în Italia.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”