Daniel Cadariu, propus ministru pentru IMM-uri (fişă biografică)

Daniel Cadariu, propus ministru pentru IMM-uri (fişă biografică)

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a depus, la 23 noiembrie 2021, la Parlament, lista Cabinetului PNL - PSD - UDMR şi programul de guvernare pentru care va cere votul de încredere al Legislativului. Daniel Cadariu a fost propus ministru pentru IMM-uri.

Constantin Daniel Cadariu este născut la 16 decembrie 1967. A absolvit cursurile Liceului de informatică "Grigore Moisil" din Iaşi, apoi Facultatea de mecanică, secţia Maşini termice, a Institutului Politehnic Iaşi, specializarea - inginer, conform site-ului senat.ro .

În perioada 1996-2005 a fost contabil la SC Danadi Prodcom SRL, Suceava. Din 2005 până în 2008 a fost expert în Corpul de control al ministrului la Ministerul Internelor şi Reformei administrative. În perioada 2008-2012 a avut funcţia de vicepreşedinte al Consiliul Judeţean Suceava. Din 2012 până în 2016, a revenit în funcţia de contabil la SC Danadi Prodcom SRL, Gura Humorului, judeţul Suceava.

În perioada 2000-2004, a fost consilier local la Gura Humorului, judeţul Suceava; între 2004-2007 - consilier judeţean în Suceava; 2016 - prezent vicepreşedinte BPJ PNL, judeţul Suceava.

Din 2016 până în 2020 a fost senator, ales în circumscripţia electorală nr.35 Suceava, din partea PNL. A făcut parte din Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Cehă, Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Arabă Egipt, Grupul parlamentar de prietenie cu Islanda.

În decembrie 2020 a fost reales senator în circumscripţia electorală nr.35 Suceava, tot din partea PNL. Este membru în Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Orientală a Uruguayului, menţionează site-ul http://www.cdep.ro/ . (Documentare - Marina Bădulescu; editor: Mariana Zbora-Ciurel, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…