David Popovici și-a anunțat planurile de viitor

David Popovici și-a anunțat planurile de viitor

David Popovici, a anunțat pe rețelele de socializare că este dator cu un răspuns legat de planurile sale de viitor.

FOTO EPA EFE

Tânărul înotător a anunțat pe rețelele de socializare că dorește să se implice mai mult în cauzele sociale. De asemenea, își va împărți energia între studii, sport și timpul petrecut alături de cei dragi.

„Consider că în ultimele săptămâni nu am fost foarte clar cu privire la planurile mele de viitor și cred că vă sunt dator cu un răspuns. Îmi voi împărți energia între cele de suflet (familie, prieteni), studii și sport. Toate trei sunt foarte importante pentru mine, ca să pot crește ca om și să simt că fac ceea ce îmi place, ceea ce mă pasionează, dar și ceea ce trebuie”, a transmis David Popovici, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, relatează Libertatea.

El a mai transmis că își dorește foarte mult ca România să fie o țară de succes și să vadă oamenii fericiți. De aceea se va implica mai mult în cauze sociale.

„Îmi doresc foarte mult să avem succes ca țară și ca oameni, vreau să văd cât mai mulți români fericiți și sănătoși. Simt nevoia să mă implic mai mult, trebuie să ajutăm România cu povești de succes, dar și cu speranța că fiecare poate reuși și poate trece cu bine peste orice. Să ne sprijinim unii pe alții, e important”, a mai transmis David Popovici.

La doar 18 ani, David Popovici, a fost votat cel mai bun înotător european al anului 2022, în cadrul premiilor Ligii Europene de Natație. Anul trecut a cucerit 2 medialii de aur la Mondiale și alte 2 medalii de aur la Europene. El a stabilit și un nou record mondial în proba de 100 m liber (46,86 de secunde).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro