De-abia acum Dragnea i-a trimis lui Iohannis NUMELE spus la ÎNTÂLNIRE!

Dragnea minte cum respiră. Despre tot! Mai mult, a încercat să-l tragă în piept pe președinte după ce s-au întâlnit și i-a spus două nume din care l-a înștiințat că va alege nominalizarea dacă PSD va fi în această situație după 11 decembrie. Și, și mai mult, cu tupeu ordinar, se vaită de câteva zile în direct că el îl tot sună pe președinte și Iohannis nu-i răspunde. 

Da, Dragnea și Iohannis s-au întâlnit înainte de 11 decembrie și au discutat în liniște despre variantele pe care le-ar putea propune PSD. Dar și, foarte important, despre situația juridică a lui Liviu Dragnea. Întâlnirea a avut loc la solicitarea lui Dragnea după ce, pe 4 octombrie, președintele a ieșit și a anunțat că nu va desemna în fruntea Guvernului o persoană cu probleme penale. Surse convergente din cele două tabere spun că întâlnirea a avut loc pe 6 octombrie. Prilej cu care Klaus Iohannis a și întârziat la o întâlnire programată cu oamenii de afaceri şi antreprenorii din diaspora. Şeful statului a ajuns la eveniment abia după o oră. A intrat în sala unde aveau loc discuţiile doar pentru a saluta. Președintele a explicat că a avut o întâlnire „foarte importantă”. 

„S-a ivit o întâlnire pe care am considerat-o foarte importantă”, a spus atunci președintele Klaus Iohannis, când a ajuns la Cotroceni, pe când întâlnirea cu românii din Diaspora era spre final.

De asemenea, întrebat dacă întâlnirea pe care a avut-o afectează România pe plan Extern, președintele a precizat că „deocamdată nu apar implicații în plan extern”.

„Toată lumea înțelege că în România este campanie electorală ca la noi și toți așteaptă rezultatul, evident. Rezultatul alegerilor din decembrie. Însă, bine nu ne facem dacă ne certăm ca la ușa cortului”, a spus atunci Klaus Iohannis. 

Totodată, președintele a atras atenția că toate întâlnirile pe care le are sunt importante pentru deciziile pe care le ia. 

Ei bine, unul din cele două nume spuse de Dragnea era a lui Sorin Grindeanu. Iar celălalt nu era Sevil Shhaideh! 

Cel mai probabil, președintele va accepta să nominalizeze noua(și vechea) propunere a lui Dragnea. Ultimul său gest politic dinaintea decăderii. A jucat la cacealma, cu cacealmaua se va alege...

Misterul alegerii lui Sevil Shhaideh îl vom afla probabil peste vreo trei luni...

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a mințit Dăncilă despre angajarea fiului și, mai ales, cum a băgat în față adopția, cu nemernicie tipic pe…

2 VIDEO Sondaj pe stradă în București. Iohannis are un scor zdrobitor. Pensionară: „Este rușinos să fie Dăncilă …

3 A murit Corina Untilă, unul dintre eroii veritabili din decembrie '89: „Am fost împuşcată de armata propriei m…

4 Birchall a rămas cu colții înfipți în gâtlejul Proastei! Nou atac după minciunile sfruntate de marți

5 HOPA! Bogdan Aurescu și Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, discuții despre ridicarea vizelor românilor

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există