De ce au ajuns Jennifer Lopez și Ben Afleck la spital chiar înaintea petrecerii de nuntă

De ce au ajuns Jennifer Lopez și Ben Afleck la spital chiar înaintea petrecerii de nuntă

Jennifer Lopez și Ben Afleck, care au format pentru prima dată un cuplu în urmă cu 21 de ani, s-au căsătorit sâmbătă, 20 august, în cadrul unei ceremonii grandioase.

Jennifer Lopez și Ben Afleck s-au căsătorit legal în urmă cu o lună

Cei doi au un istoric de două decenii, iar povestea dintre ei a început în anii 2000, când au și fost logodiți, dar nu s-au căsătorit.

Ani mai târziu, în vara lui 2022, cei doi au decis să se căsătorească oficial în cadrul unei cermonii private ce a avut loc în urmă cu o lună de zile. Însă, evenimentul important din viața lor este marcat și în acest weekend printr-o nuntă extravagantă ce durează trei zile. Cele două vedete sărbătoresc evenimentul alături de apropiați, rude și prieteni.

Evenimentul care are lor pe un domeniu exclusivist din statul Georgia a început cu stângul, după ce mama actorului Ben Afleck s-a rănit la picior pe pontonul unde urma să aibă loc ceremonia de sâmbătă.

J. Lo și Ben Afleck au fost nevoiți să meargă la spitalul din Savannah unde a fost transportată Christopher Anne Boldt. Din informațiile care au apărut ulterior, totul este în regulă, iar petrecerea nu a fost afectată de acest incident.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…