De ce avea nevoie brusc de cash?/Ștefan Godei, „pionul” arestat în dosarul azilelor din Ilfov, a luat sute de mii de lei împrumut de la două bănci în luna martie în numai o săptămână

De ce avea nevoie brusc de cash?/Ștefan Godei, „pionul” arestat în dosarul azilelor din Ilfov, a luat sute de mii de lei împrumut de la două bănci în luna martie în numai o săptămână

Godei, împrumuturi bancare disperate în martie. Ștefan Cristian Godei, administrator al unui azil al groazei și fost șofer la Primăria Capitalei, angajat de Firea, acum arestat, avea nevoie de bani mulți, din senin, în martie a.c, dezvăluie defapt.ro .

În decurs de o săptămână, Godei a făcut două împrumuturi mari, de sute de mii de lei în total.

Gabriela Firea a câștigat alegerile de primar de București în 2016 și și-a preluat mandatul în data de 23 iunie 2016. La fix o săptămână după instalarea în funcție a Gabrielei Firea, Ștefan Godei a fost angajat ca șofer la Primăria Capitalei.

Într-un răspuns transmis de Biroul de Presă al PMB se menționează că „domnul Godei Ștefan a fost angajat la Primăria Municipiului București, începând cu data de 01.07.2016, pe postul de șofer, în Cadrul Direcției Suport Tehnico-Administrativ și deservește, la cerere, Municipalitatea, în funcție de nevoile acesteia.

Menționăm că domnul Godei Ștefan nu a fost transferat niciodată la Primăria Municipiului București. Mașina Audi cu numărul B-01-PMB la care faceți referire se află în dotarea Primăriei Capitalei, fiind condusă de către persoane autorizate, la cerere.”.

Răspunsul i-a fost trimis jurnalistului Petru Zoltan în ianuarie 2018.

Godei, împrumuturi bancare disperate în martie

La o lună după ce, la începutul acestui an, Buletin de București a scris , în premieră, despre „lagărele” bătrânilor din Ilfov, Godei a simțit brusc nevoia să posede niște bani gheață.

Cum se pare că nu avea la ce prieteni să apeleze, s-a repezit către bănci. Astfel, pe 9 martie, a făcut un credit la ING: „CONTRACTUL DE CREDIT SI GARANTIE – ING PERSONAL NR. 12027187 DIN DATA DE 09.03.2023, CU TOATE COMPLETARILE SI MODIFICARILE ULTERIOARE (CONTRACT DE CREDIT)” (potrivit portalului Registrului Național de Publicitate Mobiliară).

Ștefan Godei, împrumut de la ING (sursa: RNPM)

98.617 lei doar de la o bancă

Al doilea împrumut a fost făcut o săptămână mai târziu, la Raiffeisen: aproape 100.000 de lei. „CONTRACT DE CREDIT INCHEIAT INTRE CREDITOR SI IMPRUMUTAT PRIN CARE CREDITORUL ACORDA IMPRUMUTATULUI UN CREDIT IN VALOARE DE: 98617 LEI”, se arată pe portalul RNPM.

Ștefan Godei, împrumut și de la Raiffeisen (sursa: RNPM)



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene