De ce mai introduceți restricții, imbecililor? Oamenii s-au săturat!

De ce mai introduceți restricții, imbecililor? Oamenii s-au săturat!

Nu mai introduceți restricții, imbecililor, oamenii s-au săturat! Nu numai în România, în toată lumea! Oricum, în România nu mai are nimeni autoritate. Voi, decidenții politici, vă întreceți în a vă săpa unul altuia groapa politică.

Nimeni nu-și mai asumă nimic, toate datele prezentate astăzi de un ministru de la un partid din Coaliție sunt contestate mâine de un altul, de la alt partid.

Prin spitale e din nou degringoladă.

Și, deși procesul de vaccinare a fost gândit bine și pus în practică rapid, și România a comandat cantitățile maxime de doze la care avea dreptul, iar personalul din centrele de vaccinare a fost incredibil de profi, bulibășeala comunicării pe mai multe guri a umbrit și asta.

Oamenii nu mai vor amenzi. Nu mai vor izolare la domiciliu. Le este frică de spitale. A venit primăvara, vor la terase.

Imbecililor, nu-i convinge nimeni că, după ce-au mers toată săptămâna la serviciu cu autobuzul sau metroul, sau cu microbuzul sau trenul, dacă ies în weekend la terasă se infectează.

Și încă ceva: ați continuat să creditați gurile de tun ale dezinformării trimițându-vă seară de seară reprezentanți în studiourile lor de rahat. Mâine, poimâine, când lucrarea acestor jigodii își va arăta roadele și vor fi revolte, să nu fugiți primii, rămâneți să primiți în față voma pe care-o meritați!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /