De ce nu s-a însurat Dan Bittman niciodată

De ce nu s-a însurat Dan Bittman niciodată

Dan Bittman a fost unul dintre cei mai curtați bărbați din România, iar relațiile lui cu unele dintre cele mai frumoase femei din peisajul monden autohton n-au fost puține. Cu toate astea, solistul de la Holograf nu s-a însurat niciodată, mai ales că a oferit nu doar un inel de logodnă în viața lui!

Invitat într-o emisiune TV, Dan Bittman a susținut că nu s-a căsătorit niciodată din cauză că nu l-ar fi vrut nimeni. Conform spuselor sale, femeile din viața lui l-au stors de energie. Acesta a definit căsnicia ca pe ceva important, spunând că presupune multe lucruri.

De ce nu s-a însurat Dan Bittman niciodată: "Am pierdut șirul inelelor oferite" De ce nu s-a însurat Dan Bittman niciodată: "Am pierdut șirul inelelor oferite"

„E luna iubirii, nu? Sunt foarte ocupat. (…) Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea așa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituție, să fim serioși. Trebuie să stai, e cu declarații, te complici', a spus Dan Bittman potrivit spynews.ro .

Dan Bittman a mai dezvăluit că există nu doar una, ci mai multe relații despre care regretă că s-au încheiat, dar nu a stat în puterea lui să schimbe ceva și s-a resemnat în cele din urmă.

„Există mai multe relații pe care le regret. Regret că s-au încheiat. Nu pot să dau nume. Viața merge înainte, nu avem încotro, trebuie să o ducem până la capăt', a mai spus Dan Bittman.

O fostă iubită a lui Bittman a aruncat inelul de logodnă de la el

Fără a dezvălui despre cine este vorba, Bittman a mai declarat că o femeie pe care voia să o ia de nevastă a aruncat inelul de logodnă primit de la el. Șocul a fost cu atât mai mare pentru artistul de la Holograf cu cât relația lor era una pasională și nu s-ar și așteptat vreodată la o astfel de reacție din partea ei.

Însă, acest gest nu l-a descurajat în a-l repeta și Dan Bittman spune că a uitat șirul inelelor de logodnă oferite femeilor care au trecut prin viața lui.

„Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a și pierdut, l-a aruncat. Și atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională și când am aflat… Am pierdut șirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relație, cu dragostea', a adăugat solistul de la Holograf.

Explicația artistului este că nici una dintre iubite n-au vrut să-l ia de bărbat pentru că, mai devreme sau mai târziu, i-au descoperit defecte pe care n-au vrut să și le asume.

„Toate mi-au găsit defectele, pentru că nici eu nu am făcut vreun efort să se ascund. Adică mai bine negociam și spuneam: „uite, dragostea mea, eu îmi fac singur cafeaua dimineață, nu are rost să te împiedici tu prin bucătărie. Mai nou gătesc. Toate vor să mă ia de bărbat pentru că gătesc, fac curat, spăl. E o ordine încât toate zic că mă vor', a conchis artistul.

A avut o relație de 25 de ani cu Liliana Ștefan, mama băieților lui

Dan Bittman și Liliana Ștefan au trei copii împreună, dar nu au ajuns niciodată în fața altarului. Artistul a spus în repetate rânduri că niciunul nu a plecat de la ideea că trebuie să se căsătorească pentru a construi ceva. Nici Liliana Ștefan nu și-a exprimat dorința de a deveni mireasă, atât timp cât lucrurile mergeau bine și așa mai bine de 25 de ani.

De căsătorit nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă o dată și ne dăm buna ziua și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună. Un copil. Și am făcut un copil, al doilea, al treilea. Cu ea am avut un scop, ea mi-a dat scopul. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab dacă mă întrebați, părerea mea despre mine.

Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce, poate înghit în sec, dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, nu a fost nevoie. Atât timp cât ne-am înțeles din priviri a fost perfect. Nu am avut nevoie de nimic ca să știm unul despre celălalt', a spus Dan Bittman, despre relația cu Liliana Ștefan.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina