„Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”, este mesajul transmis de călugăr.

De asemenea, călugărul Teodosie Paraschiv vinde o carte și un CD cu toate aceste teorii ale conspirației, fix la ușa bisericii, mai notează jurnaliștii de la Reporter de Iași.

„Și instaurarea, după cum știți, a lui Antihrist care este omul Diavolului. Toți mai marii lumii colaborează pentru instaurarea acestui Guvern mondial antihristic și anticreștin”, a spus Teodosie Paraschiv într-una dintre predicile sale.

În cartea sa, călugărul împrăștie cel mai profund discurs conspiraționist: OMS va eutanasia 95% din populația lumii.

„Scopul acestor vaccinuri sau așa zise vaccinuri este ca să ne modifice ADN-ul, să ne transforme în hibrizi. Care să putem ușor să comunicăm, cum am spus, cu sistemul de calculatoare și cu rețeaua 5G. Reducerea populației prin vaccinare, găsiți aici (în carte – n.r.) declarațiile oamenilor politici despre cum vor să reducă populația. Prin vaccinare (…)”, este un fragment dintr-un discurs rostit de Teodosie Paraschiv în fața enoriașilor.

Conform descrierii făcute în propriul CD lansat, Teodosie Paraschiv a lucrat și la postul de radio al Patriarhiei, dar și la Arhiepiscopia Iașilor: „În perioada 1989 – 2005, a lucrat în administrația bisericească, mai întâi ca funcționar administrativ, apoi ca secretar și consilier eparhial. În această perioadă a coordonat lucrările de pe șantierul Centrului Cultural-Pastoral «Sf. Daniil Sihastru» de la Durău (1992-1995), a fost director general al Fabricii de cherestea «Sf. Troiță» de la Mănăstirea Neamț (1996-1999), a îndrumat activitatea Postului de radio «Trinitas» în calitate de director tehnic (1999-2001), a coordonat Departamentul de Producție multimedia al Arhiepiscopiei Iașilor (2001-2005)”, se arată în respectiva prezentare.

Citește articolul complet pe Reporter de Iași