De rușine că este român, un bărbat și-a mințit partenera din Spania că s-a născut în Almeria

De rușine că este român, un bărbat și-a mințit partenera din Spania că s-a născut în Almeria

Un român care s-a stabilit de mai mulți ani în Spania și-a mințit partenera că s-a născut în Almeria. Motivul pentru care a ales să facă acest gest a fost unul surprinzător. Îi este rușine cu originea sa, mărturisind că a întâlnit multe persoane cu prejudecăți.

Întâlnirea romantică s-a încheiat brusc FOTO Shutterstock

Ca să evite astfel de probleme, bărbatul a ales să mintă. Nu a fost o alegere tocmai inspirată deoarece s-a dat singur de gol, iar într-un final sinceritatea nu l-a ajutat prea mult.

Adrian participă la o emisiune de întâlniri în Spania, iar în prezent locuiește în Almería. Aici a cunoscut-o pe Yenifer, o columbiană care a venit la aceeași emisiune, ”First Dates”, însă a preferat să nu îi spună adevărul în legătură cu locul din care provine, scrie fanatik.ro

Chiar dacă și-a dorit să îl cunoască, femeia a avut la final un gust amar. În timpul cinei, Yenifer a vrut să afle mai multe despre noul ei partener. Când l-a întrebat dacă este din Almería, acesta a răspuns afirmativ și nu a pomenit nimic de România. ”Îmi place să am marea lângă mine”, a spus Adrian.

"Vreau să evit prejudecățile"

Lucrurile au luat o altă întorsătură în momentul în care aceasta i-a spus că i-ar plăcea să viziteze România. Convins că face un lucru bun, Adrian a decis să îi spună adevărul. I-a confirmat că este român, însă femeia a avut o reacție neașteptată.

M-ai mințit. Te-am întrebat de unde ești și mi-ai spus că ești din Almería”, i-a spus columbianca. El a explicat, într-un final, motivele pentru care a ales să mintă.

Adrian susține că multe persoane sunt rasiste și a prefecrat să evite subiectul. ”Nu vorbesc prea mult despre trecutul meu pentru că vreau să evit prejudecățile. Sunt oameni destul de rasiști ​​și nu îmi place asta”, a explicat românul echipei programului Cuatro.

Deși povestea ar fi putut avea un final fericit, pentru că Yenifer a fost dispusă să îi mai acorde o șansă, Adrian a ratat-o.

Când aceasta l-a întrebat despre trecutul său amoros, s-a izbit din nou de refuzul tânărului.

El i-a explicat că a avut probleme, atunci când a povestit despre situația sa. Văzând că nu reușește să-l înduplece, femeia s-a retras. ”Am nevoie de cineva care știe ce vrea în viață. La vârsta lui ar trebui să-i fie foarte clar ce vrea”, a spus Yenifer în cadrul emisiunii respective.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...