Decizia importanta luată de fiii lui Alexandru Arșinel în privința artistului: „Le-a fost cam rușine”

Decizia importanta luată de fiii lui Alexandru Arșinel în privința artistului: „Le-a fost cam rușine”

Actorul Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil de bătrâni, după ce problemele sale de sănătate s-au agravat. Când starea sa s-a deteriorat, personalul a chemat Salvarea. Astfel, Alexandru Arșinel ar fi fost internat, iar fiii artistului au hotărât că acesta nu se va mai întoarce la căminul de bătrâni.

Actorul Alexandru Arșinel. Foto: Arhivă

Artistul a fost internat în iulie la un azil de bătrâni, unde se afla sub observația unui personal specializat, urmând în același timp și un tratament pentru escare. Problemele medicale ale lui Alexandru Arşinel s-au intensificat, după ce în urmă cu un an, actorul a suferit două intervenții chirurgicale complexe pe cord deschis. A fost necesar ca acestuia să i se monteze un stent și un stimulator cardiac, Arșinel având din nou probleme de sănătate ce au necesitate spitalizare imediată.

Actorul a fost transportat de la azilul de bătrâni la o unitate spitalicească, unde se află și la acest moment. Fiii lui Alexandru Arșinel au luat o decizie importantă în ceea ce privește tratamentul tatălui lor, astfel că actorul nu va mai reveni la azilul de bătrâni, ci își va continua tratamentul acasă.

Citește continuarea pe Click.ro !

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu