Declarație BOMBĂ a lui Dumitru Dragomir. Ce se întâmplă cu fotbalul românesc?

Declarație BOMBĂ a lui Dumitru Dragomir. Ce se întâmplă cu fotbalul românesc?

Dumitru Dragomir / FOTO: ziuanews.ro

Astra pare a avea cea mai uşoară misiune în deplasarea de la Liberec după ce i-a învins pe cehi cu 3-0 săptămâna trecută. Clujenii au fost învinşi la limită, cu 1-0, în Belarus, de Dinamo Minsk, iar "lupii galbeni" au terminat la egalitate acasă, 1-1, cu Viktoria Plzen, formaţie obişnuită cu Champions League, scrie ziarulring.ro.

În urma acestor rezultate, Dumitru Dragomir dă ca sigure două formaţii româneşti în play-offul celei de-a doua competiţii europene. "Astra se duce mai departe în joc de gleznă.

După acel 3-0 din tur, nu au cum să piardă calificarea, Daniel Isăilă (n.r. - antrenorul Astrei Giurgiu) ştie să-şi motiveze echipa, nu vor merge acolo în vacanţă. Petrolul are meci greu cu Plzen, aia e echipă dată dracului. Păcat că au luat acel gol în final de meci. Altfel jucau dacă câştigau cu 1-0. Dar dacă ploieştenii se califică, înseamnă că-i echipă tare, e un test mare pentru ei acest meci.

Nu cred că Mutu va face diferenţa, toată echipa trebuie să joace bine. Nu-i un meci în care să aştepţi sclipirea unui jucător, sunt obligaţi să marcheze în deplasare. Va fi un meci tacticizat, zic eu. La CFR, eu nu văd un meci aşa dificil. Cei de la Dinamo Minsk nu au o echipă aşa grozavă. Pot trece mai departe. Este clar că, din cele trei, Petrolul are cel mai dificil meci. Cred că două merg, cu siguranţă, mai departe, perfect ar fi să meargă toate", a declarat, pentru "ring", fostul preşedinte al LPF.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 El este masonul crescut la sân de servicii, pe cale să-l îngroape pe Coldea...

2 „Regele este prea plictisitor în pat”

3 Generalul rus Vadim Șamarin, adjunctul lui Gherasimov, a fost reținut

4 VIDEO „România încă este foarte bine” / O româncă din SUA, siderată după ce a cumpărat o pâine de la supermarket

5 Declarațiile președintelui Iohannis s-au viralizat în presa rusă, care relatează pe larg despre refuzul de a trimit soldați și sisteme Patriot în Ucra…