Degringoladă la Rapid: Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”

Degringoladă la Rapid: Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”

Rapid a fost învinsă pe teren propriu și de Universitatea Craiova, scor 1-2, în cadrul etapei a șaptea a play-off-ului Superligii României, ajungând la 4 eșecuri acasă.

Cristi Săpunaru a respins mâna întinsă de antrenorul Bogdan Lobonț. Captură Digisport

Giuleștenii au pierdut în minutul 90+6, când Alexandru Crețu a adus victoria ”Leilor din Bănie”, după o centrare a lui Alex Mitriță. Imediat a venit fluierul final, iar jucătorii vișinii s-au prăbușit pe teren. Antrenorul Bogdan Lobonț a încercat să le ridice moralul și i-a ridicat de la pământ pe Florent Hasani și Borisav Burmaz. Tehnicianul s-a îndreptat apoi către Cristi Săpunaru, întinzându-i mâna pentru a-l ajuta să se ridice de pe gazon, însă căpitanul echipei și-a tras brațul, a îngâimat un ”lasă-mă” și a făcut-o singur.

Gestul mârlănesc nu a rămas neobservat, iar Ilie analiștii Dumitrescu și Florin Bratu au reacționat. ”E dezamăgire, e frustrare. ‘Lasă că mă ridic eu singur, nu trebuie să mă ajuți tu‘. Cred că asta a fost”, a spus Ilie Dumitrescu, la DigiSport, în timp ce Bratu a declarat: ”Aș vrea să cred că e un gest de oboseală al lui Săpunaru. Acum se poate întâmpla orice la nervi”.

Ori te lași, ori îl dai afară

Și comentatorul TV Bogdan Cosmescu a reacționat: „Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru! Nu mai este fierberea jocului, cum adică să nu dai noroc? Nu-l lași să te ridice? Nu-l bagă în seama, nici nu se uită la el! Ţie ţi s-a prelungit contractul nu pentru calităţile fotbalistice, că dă mereu pase la adversar. Ți s-a prelungit pentru spiritul Rapidului. Spiritul Rapidului nu face aşa ceva, mai ales cu un alt rapidist”, a fost mesajul lui Cosmescu, în direct la OrangeSport.

Bogdan Lobonț a fost întrebat la flash-interviu despre gestul lui Cristi Săpunaru, dar a avut un răspuns din alt film: ”A dat și Cristi mâna cu mine. E normal, că e căpitanul Rapidului, suferă mult”. La fel a reacționat și când i s-a cerut să comenteze afirmația unuia dintre membrii marcanți ai galeriei, Gigi Corsicanu', care a spus că „Rapidul e o pălărie prea mare pentru Lobonț”: „N-am văzut ce a declarat Gigi Corsicanu', deci n-am ce să comentez”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 Așa o fi?