DELIR la Antena 3! Gâdea pare scăpat de la balamuc: „Nucleara nu a căzut încă. Bomba va exploda, cutremurul care vine în România este de proporțiile Watergate-ului”!!!

DELIR la Antena 3! Gâdea pare scăpat de la balamuc: „Nucleara nu a căzut încă. Bomba va exploda, cutremurul care vine în România este de proporțiile Watergate-ului”!!!

Risc Seismic

Delir la Antena 3! Gâdea pare scăpat de la balamuc: „Nucleara nu a căzut încă. Bomba va exploda, cutremurul care vine în România este de proporțiile Watergate-ului”!!! 

„Săru' mana faraoancă, ne cerem scuze (...) pentru faptul că ne facem datoria”, a spus Gâdea, in emisiune.

In studio, pe o masa, a fost amplasat un borcan in care se strang "donatii" pentru plata despagubirilor.

Adrian Ursu vorbeste despre o actiune de "exterminare".

In studio intra diversi angajati ai Antenei 3 care pun bani in borcan, iar Mihai Gadea comenteaza: "Incepe lumea sa vina".

„Nucleara nu a cazut inca. Bomba va exploda. Surse extrem de credibile ne anunta ca ce am prezentat se confirma. Eu am acel document (lista cu penalii ale caror procese erau monitorizate de Comisia Europeana) de o perioada lunga de timp, nu-l am de la Bucuresti. Sursele noastre ne confirma ca ceea ce se va vedea este mult mai sinistru. Liste negre, persoane, monitorizate si in dunga, o monitorizare ce nu are nimic de a face cu ceea ce inseamna independenta justitiei.

Lucrurile care apar in documente, cu un control strict al listelor negre, ale modului in care sunt condamnati.

Cutremurul care vine in Romania este de proportiile Watergate-ului. Nucleara este aproape sa explodeze. Ceea ce pot sa spun este ca aceste informatii sunt dovedibile.

Ceea ce s-a intamplat in ultimii ani in Romania a fost o comanda interna, oamenii au fost bagati pe culoarele mortii. Documentele sunt halucinante, sunt incalcari grave ale domniei legii”, a declamat Gadea, gesticuland dement.




Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...