DELIR TOTAL/Gâdea a și „AFLAT” cine e „POSTACUL” care l-a întrebat pe ambasadorul AMERICAN!

DELIR TOTAL/Gâdea a și „AFLAT” cine e „POSTACUL” care l-a întrebat pe ambasadorul AMERICAN!

Delirul continuă nestingherit la Antena3. Iar Gâdea e mai în formă ca niciodată. La doar câteva ore după ce ambasadorul SUA a făcut declarația despre Antene, „investigatorul” Gâdea a și aflat cine este „postacul băsist” care l-a întrebat pe Klemm despre acțiunea ANAF și situația posturilor pușcăriașului Voiculescu. 

Gâdea a aflat că personajul este, de fapt, o fantomă. Mai exact, Cezar Matei a ”împrumutat” fotografia lui Giulio Regeni, studentul italian găsit mort în Egipt. Corpul tânărului, care era student la Universitatea din Cambridge, era plin de răni făcute prin înjunghiere.

”Atunci întreb și eu, toate fantomele astea, care pretind că vorbesc în numele unor cetățeni, de cine sunt manipulate?”, a întrebat Mihai Gâdea. Mai mult, Mugur Ciuvica a cerut institutiilor care se ocupa cu securitatea cibernetica sa intervina si sa-i identifice pe 'acesti postaci".

Mihai Gâdea: ”Am luat decizia de a ne muta”

”Eu am scris o scrisoare ambasadorului Klemm. Pentru mine e important ce scrie ambasadorul SUA. Vom continua să ne apărăm în instanță conform legilor în vigoare. Pe de altă parte, nu putem rămâne așa, drept urmare am luat decizia de a muta tot ceea ce se află în sediile despre care se face vorbire într-un alt loc. Va fi greu, sunt momente care par așa, imposibile, dar, pe de altă parte, nu avem cum să așteptăm ca ANAF să vină să ne pună sigiliul pe poartă. Asta nu înseamnă că renunțăm la demersurile în justiție pentru a se face dreptate”, a anunțat Mihai Gâdea, la Antena 3.

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a afirmat, intr-o discutie online pe Facebook, ca ANAF nu a influentat dreptul Antenei 3 de a emite atunci cand a emis notificarea de parasire a sediului ci "a actionat pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva emisa de mult timp". Klemm s-a declarat "de acord cu prim-ministrul Ciolos", fara a face nici o referire la pozitia extrem de controversata a presedintelui Iohannis.

Ambasadorul american a fost intrebat care este pozitia SUA in dosarul ANAF - Intact.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA